Exchange Live 2.0 Un nou terminal pentru date in timp real creat de BVB pentru investitori

publicat in 22/02/2021 16:32

Companii discutate: BVB

2 aprecieri nete


  • BVB (BURSA DE VALORI BUCURESTI SA) aduce investitorilor un nou terminal pentru date de piata, Exchange Live / Bursa in Direct 2.0, realizat in-house de specialistii in tehnologie ai BVB si care include noi caracteristici si aplicatii utile investitorilor.
  • Zeci de indicatori de analiza tehnica, comparator grafic pentru instrumente financiare si indici, „heat maps”, liste personalizabile cu instrumente financiare, alerte de preturi si portofoliu virtual sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale noii platforme lansate de BVB.
  • Utilizatorii cu cont creat pe website-ul www.bvb.ro vor avea acces gratuit la acest nou terminal pana la data de 22 mai 2021.
  • Filmul de prezentare al platformei poate fi vizionat la acest LINK.

BVB (BURSA DE VALORI BUCURESTI SA) aduce pe piata un nou produs dedicat investitorilor si tuturor celor interesati de tranzactionare si evolutia instrumentelor financiare listate la BVB. Noul terminal Exchange Live / Bursa in direct 2.0 a fost realizat in-house de specialistii Bursei de Valori Bucuresti si este un terminal desktop web-based accesat prin internet din browser fara a necesita instalarea de software dedicat.

Terminalul de vizualizare a pietei in timp real aduce o multitudine de caracteristici, printre care amintim: vizualizare selectiva si simultana a diverse seturi de date (cotatii, grafice, stiri, performanta instrumente financiare, adancimea pietei, tranzactii intraday) pentru a avea intr-un singur ecran informatiile de interes, interfata personalizabila drag&drop, „heat maps” pentru vizualizarea rapida si comparativa a performantei istorice a companiilor din componenta indicilor, export de date pentru analiza offline, solutie moderna de realizare a graficelor.

„Vocea investitorilor este in centrul activitatii $bvb si ne dorim sa le oferim cele mai bune solutii tehnologice pe care sa le utilizeze atunci cand isi construiesc strategiile de investitii, dar si pentru a fi la curent cu cele mai recente informatii despre evolutia instrumentelor pe care le urmaresc. Terminalul este de un real ajutor tuturor celor interesati de investitii, BVB concentrandu-se pe accelerarea si adoptarea unor instrumente cat mai complexe si utile investitorilor, pentru a face procesul investitional mult mai facil si accesibil”, a declarat Radu Hanga, Presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti.

Foarte utile sunt elementele de analiza tehnica, terminalul cuprinzand zeci de indicatori, comparator pentru instrumente si indici, alerte de preturi, liste personalizabile cu instrumente financiare, registrul de ordine pe mai multe nivele de pret, topuri de tranzactionare si date curente de tranzactionare pentru toate tipurile de instrumente si toate pietele. De asemenea, este posibila crearea unui portofoliu virtual pentru cei care doresc sa testeze diverse strategii de investitii fara a-si investi efectiv si banii in instrumentele respective.

„Tehnologia joaca un rol din ce in ce mai important in functionarea bursei si este important sa ajutam investitorii sa acceseze piata cu ajutorul tehnologiei. Totodata, analizam si diferite solutii tehnologice pentru a facilita si accesul emitentilor la piata, procesul de listare a diferitelor instrumente putand fi mult usurat folosind tehnologia. Deja am facut primii pasi la nivelului Grupului Bursa de Valori Bucuresti si, in curand, prin intermediul Depozitarului Central, vom oferi brokerilor un nou serviciu pentru identificarea si profilarea clientilor pentru deschiderea 100% online a conturilor de investitii la BVB”, a afirmat Adrian Tanase, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti.

Exchange Live / Bursa in Direct poate fi testat gratuit pana la data de 22 mai 2021 de orice persoana isi creeaza cont de utilizator pe website-ul BVB (BURSA DE VALORI BUCURESTI SA)

Suita de aplicatii dezvoltate de Bursa de Valori Bucuresti cuprinde propriul sistem de tranzactionare Arena, extinsa prin platforma online de tranzactionare ArenaXT, aplicatiile pentru smartphone din categoria BVB Trading destinate investitorilor de retail, precum si platformele Arena Post-Trading pentru decontare si actiuni corporative, dezvoltate de BVB pentru Depozitarul Central.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(44 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
947 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Informatii confidentiale

Informatii confidentiale – Informatii de orice natura privitoare la un emitent sau la valorile mobiliare emise de acesta, inaccesibile publicului sau care nu au devenit inca publice si a caror divulgare ar putea influenta pretul sau alte aspecte ale tranzactiilor cu valori mobiliare ale emitentului sau ale societatilor comerciale asociate ori ale celor in care emitentul detine o pozitie majoritara.

Vezi toți termenii
Cursul BNR pentru data 27/05/2022
Moneda Curs
1 EUR 4.9429 RON +0.01 %
1 USD 4.6098 RON -0.21 %
1 GBP 5.8083 RON -0.19 %
1 CHF 4.8066 RON -0.09 %
1 CAD 3.6187 RON +0.43 %
1 AUD 3.29 RON +0.42 %
1 NOK 0.4842 RON +0.23 %


Statistici site
Total membri 1192
Activi azi 0
Membri online 0