Ei sunt câștigătorii ediției I al concursului trimestrial de tranzacționare "Investește virtual, câștigă real"

publicat in 05/01/2021 21:36

Companii discutate:

3 aprecieri nete


Prima ediție trimestrială a "Investește virtual, câștigă real" organizat de către Invest Club care s-a încheiat la sfârșitul anului 2020, a numărat peste 60 de participanți, majoritatea lor fiind investitori noi care au dorit să își testeze strategile investiționale, înainte de deschiderea unui cont real de tranzacționare.

“Ne bucură să vedem modul în care investitorii din cadrul Comunicații Invest Club au înțeles scopul educațional al acestui concurs trimestrial de tranzacționare, concurs prin care investitorii învață să îți valideze strategiile investiționale astfel încât să câștige experiența necesară pentru administrarea eficientă a banii printr-un cont real de tranzacționare. Consider că toți cei care au înțeles acest mesaj și s-au dezvoltat ca investitori prin intermediul concursului, sunt câștigători! 

Vreau să felicit în mod special pe cei 3 investitori care au castigat concursul si care au generat cele mai mari randamente în aceasta ediție a concursului și astfel au castigat premiile puse în joc. Prin această cale vă provoc să vă aduceți contribuția în dezvoltarea Invest Club, prin sfaturi prietenești către investitorii care sunt la început de drum și au nevoie de încurajarea voastră. ” Paul Maior, Președintele Invest Club

Cei 3 finaliști ai primei ediții sunt:

  • LOCUL I - Dumitru Valentin, din Piatra Neamt, Randament 50.1361%
  • LOCUL II - Gabor Alex Marius, din București, Randament 10.0972%
  • LOCUL III - Alexa Maximilian, din Bacău, Randament 9.8469%

Premile primei ediții sunt:

  • Locul I.  Abonament 12 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România
  • Locul ÎI. Abonament 6 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România
  • Locul III. Abonament 3 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România

Despre concursul "Investește virtual, câștigă real"

Concursul “Investește virtual, câștigă real“, este un concurs educațional complex dezvoltat de Invest Club și aduce în prim plan aproape 400 de instrumente financiare din cadrul Bursei de Valori București cât și peste 200 de fondurile de investiții românești și străine.

Complexitatea concursului este dată de cele aproape 700 de instrumente financiare prin care participanții realizează investiții virtuale dar și de instrumentele educaționale conexe, prezente în cadrul Portalului Investitorilor din România, precum comunitatea Invest Club, prezentă prin forum, articole, evenimente online cât și partea pasivă din platforma, și anume: testele de cultură investițională, finpedia – cel mai mare dicționar investițional din România, modele de portofolii, video-uri educaționale și dashboard-urile investiționale.

Cum te poți înscrie la ediția din trimestrul I, 2021?

Înscrierile în concurs se realizează în perioada 04-30 ianuarie, accesând acest link, iar concursul de închide pe 31 martie. 

Premiile ediției II, constau în abonament premium de 12, 6 și 3 luni și puncte în cadrul portalului, acestea vor fi acordate la începutul lunii Aprilie, dată încheierea ediției II din cadrul concursului.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
1274 vizualizări

3 aprecieri nete

Dumitru Vali

Buna seara! Sunt Vali Dumitru,locul 1 al acestui concurs..Am inceput pe 25 Noiembrie incetisor,apoi am realizat ca pe platforma concursului lichiditatea este de 100%.Pentru ca nu prea m-am jucat in ultimul timp,am inceput sa ma joc aici de`a tranzactionarea.Randamente foarte bune VIRTUALE se pot obtine de pe piata AERO.Asa ca am profitat,pt ca pe o tranzactionare reala ,nu as fi avut curaj...Oricum,astept multumiri din partea organizatorilor,pt cei 14000 de lei pe care ,,i-au castigat" din comisioanele de tranzactionare obtinute de pe contul meu... Real, investesc numai pe BVB,cu un randament in jur de 60%,incepand cu 24.10.2017.Multumesc!

Ultima actualizare

1-1 din 1

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Vanzarea in lipsa

Vanzarea in lipsa – Vanzarea unor valori mobiliare care nu sunt proprietatea vanzatorului la data vanzarii. Vanzarea speciala la ordin O metoda de vanzare specifica pietei de capital care se realizeaza prin intermediul B.V.B., constand intr-o oferta ferma, formulata de orice persoana fizica sau juridica, inclusiv de catre institutiile publice implicate in procesul de privatizare si denumita Ofertant, de vanzare a valorilor mobiliare pe care le detine, prin sistemul tehnic al B.V.B.

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 25/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON +0.00 %
1 USD 4.6386 RON -0.39 %
1 GBP 5.8067 RON +0.33 %
1 CHF 5.0843 RON -0.19 %
1 CAD 3.392 RON -0.34 %
1 AUD 3.0283 RON +0.06 %
1 NOK 0.4234 RON -0.42 %


Statistici site
Total membri 1459
Activi azi 0
Membri online 0