Analiza tehnica Apple - 06.10.2021

publicat in 06/10/2021 21:48

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Apple este unul dintre cei mai mari producatori de gadget-uri (telefoane,tablete,calculatoare) la nivel global si compania cu cea mai mare capitalizare din America (aproximativ 2,3 trilioane de dolari). Dupa cum am evidentiat pe grafic, actiunile Apple se afla intr-un trend ascendent inca de la inceputul lunii august, dar in momentul de fata au parte de o mica corectie (canalul rosu). Insa, in evolutia pretului se poate observa o structura ce ne indica un posibil semnal de cumparare. De fiecare data cand actiunile s-au apropiat sau au atins rezistenta canalului acestea au avut parte de o scadere (sagetile rosii). Atunci cand au ajuns in jurul nivelului de suport, au crescut pana in jurul axului canalului (linia albastra punctata). Acum, pretul se indreapta din nou spre nivelul de suport, ceea ce duce catre interpretarea a doua scenarii posibile: unul de crestere si unul de scadere. Daca actiunile fac o respingere a nivelului de suport, isi pot continua trendul ascendent, dar daca scad sub acest nivel, probabil vom avea parte de un trend descendent.

In prezent, pretul se afla deasupra mediei mobile pentru 200 de zile si putin sub indicatorul Moving Average Exponential pentru 100 de zile. Daca va trece deasupra ambelor medii cresterea poate deja sa inceapa, insa momentan divergenta dintre liniile DI+ (linia albastra) si DI- (linia galbena), alaturi de linia ADX (linia rosie), care se afla in crestere langa linia galbena, reprezinta un semnal bearish. In cazul in care actiunile scad sub nivelul de suport, cred ca acestea vor merge cel putin pana in jurul pretului de 125$/actiune. Totusi, pentru cei ce investesc pe termen lung, compania Apple este o alegere buna avand in vedere industria in care activeaza si dezvoltarea accelerata pe care firma a avut-o in ultimii ani.



Investitor din Slobozia , Ialomita

""

(3 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
571 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Vanzarea in lipsa

Vanzarea in lipsa – Vanzarea unor valori mobiliare care nu sunt proprietatea vanzatorului la data vanzarii. Vanzarea speciala la ordin O metoda de vanzare specifica pietei de capital care se realizeaza prin intermediul B.V.B., constand intr-o oferta ferma, formulata de orice persoana fizica sau juridica, inclusiv de catre institutiile publice implicate in procesul de privatizare si denumita Ofertant, de vanzare a valorilor mobiliare pe care le detine, prin sistemul tehnic al B.V.B.

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 25/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON +0.00 %
1 USD 4.6386 RON -0.39 %
1 GBP 5.8067 RON +0.33 %
1 CHF 5.0843 RON -0.19 %
1 CAD 3.392 RON -0.34 %
1 AUD 3.0283 RON +0.06 %
1 NOK 0.4234 RON -0.42 %


Statistici site
Total membri 1459
Activi azi 0
Membri online 0