Despre investiții la bursă & economisire - La bursă nu te joci, la bursă investești și deții!

Pe sistemul, am vrut sa iasa un articol luuung pe blog insa a iesit in final un video, am sa las video-ul asta aici pentru toti cei ce se gandesc sa inceapa sa investeasca la bursa si chiar si pentru cei ce deja investesc la bursa.

Ceea ce ii atrage pe tinerii dornici de succes, in ceea ce priveste bursa si investirea banilor la bursa, sunt banii rapizi si un castig usor. Insa, exista multe frane pe care, daca nu reusiti sa le evitati, participarea la bursa poate fi foarte scurta.

Fiindca mi se pare extrem de obositor uneori sa repet ca pe o poezie ceea ce va spun in acest video, am sa va rog ca, in cazul in care vi se pare relevant si daca v-am ajutat cu ceva, sa distribuiti acest video mai departe si sa ajutati si pe altii sa investeasca si sa gandeasca la fel ca un investitor fiindca fara o educatie si fara o disciplina financiara sanatoasa, cu siguranta le va fi mult mai greu sa aiba succes intr-un astfel de domeniu. Învățați să investiți la bursă! La bursă nu te joci, la bursă investești și deții!

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email
Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Rezervele de capital

Rezervele sunt surse constituite anual din profitul societatii conform reglementarilor in vigoare (rezerve legale), conform statutului (rezerve statutare) sau potrivit hotararilor AGA (alte rezerve). 

Scopul constituirii acestor rezerve este de a capitaliza o parte din profitul obtinut in vederea asigurarii stabilitatii financiare a companiei.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/01/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.874 RON +0.00 %
1 USD 4.0034 RON -0.28 %
1 GBP 5.4696 RON -0.73 %
1 CHF 4.5255 RON +0.01 %
1 CAD 3.1524 RON -0.89 %
1 AUD 3.0904 RON -0.97 %
1 NOK 0.472 RON -0.88 %


Statistici site
Total membri 655
Activi azi 18
Membri online 1