Patria Stock

VUAN: 21.3316 RON

Randament 1 luna: 1.41 %

Randament 12 luni: 13.69 %

Despre Fond

Prin fondul Patria Stock beneficiezi din plin de performantele celor mai importante actiuni listate la bursa de valori. Investind in fond vei putea beneficia de cresterile si profiturile celor mai importante companii romanesti, din diverse domenii de activitate. Fondul investeste minim 60% din activele sale in actiuni listate la bura.

Diferenta pana la 100% din active este investita in instrumente cu venit fix – depozite bancare, titluri de stat si obligatiuni. Rezultatul acestei strategii de investitii este un fond cu un risc mediu spre ridicat, ale carui performante pot fi semnificativ mai mari decat dobanzile bancare atunci cand actiunile listate la bursa au performante bune.

Suma minima care poate fi investita in fond este foarte mica, de numai 100 de lei. Investitia in fondul Patria Stock este simpla si rapida prin intermediul unitatilor Patria Bank. 

Despre Administrator
Administrator de fond Patria Asset Management S.A
Telefon 0372.538.671
Adresa Soseaua Pipera, nr.42, camerele 6 si 8, etaj 7, Sector 2, Bucuresti
Email office@patriafonduri.ro
Website https://www.patriafonduri.ro

Suntem parte a grupului Patria Bank si oferim clientilor nostri fonduri de investitii moderne care au ca obiectiv performante peste dobanzile bancare.

Dobanzile bancare nu mai aduc aceleasi castiguri ca in trecut, insa investitiile in titluri de stat, obligatiuni sau actiuni pot oferi performante mai bune. La Patria iti oferim produse moderne si eficiente pentru economiile tale. 

Nu te costa nimic sa te informezi si sa afli despre posibilitatile pe care ti le oferim. Investind o parte din economiile personale in fondurile Patria vei putea vei deveni mai responsabil si mai disciplinat cu banii tai, valorificand potentialul titlurilor de stat, al actiunilor si obligatiunilor pentru un potential de castig mai ridicat. 

Specialistii nostri administreaza trei fonduri de investitii cu niveluri de risc diferite, astfel incat sa le poti alege pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de functionare al fondurilor este unul sigur, reglementat in mod precis, iar operatiunile si activele fiecarui fond sunt certificate de banca depozitara a acestuia.

Investitia in fonduri se realizeaza prin reteaua Patria Bank si este un proces simplu si rapid (Banca Carpatica si Patria Bank au finalizat procedura de fuziune, iar fondurile noastre sunt distribuite astazi prin toata reteaua Patria Bank). 

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Postează un răspuns
344 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ordin

Ordin Instructiunea de a cumpara sau vinde un anumit instrument financiar. Termenul este folosit in general, referindu-se la ordine, cotatii informative, cotatii ferme sau oferte.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/06/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.925 RON +0.00 %
1 USD 4.134 RON +0.00 %
1 GBP 5.7441 RON +0.00 %
1 CHF 4.4992 RON +0.00 %
1 CAD 3.3425 RON +0.00 %
1 AUD 3.1162 RON +0.00 %
1 NOK 0.4811 RON +0.00 %


Statistici site
Total membri 964
Activi azi 8
Membri online 4