BT Clasic

VUAN: 24.966 RON

Randament 1 luna: 1.65 %

Randament 12 luni: 6.23 %

Despre Fond

BT Clasic este un fond deschis de investitii, investind predominant in instrumente financiare cu venit fix, maxim 40% din active putand fi indreptate catre plasamente in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti sau alte instrumente financiare cu risc. BT Clasic este autorizat sa investeasca pe principiul dispersiei riscului, pana la 100% din activele sale in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare emise sau garantate de autoritatea publica centrala din Romania.

Plasamentele purtatoare de risc sunt utilizate in vederea maximizarii randamentelor pe termen mediu si lung.

Fondul deschis de investitii BT Clasic este un produs destinat investitorilor cu profil de risc mediu, datorita ponderii pe care instrumentele pietei monetare o ocupa in portofoliul fondului. Investitiile sunt realizate in asa fel incat riscul asociat acestora sa fie cat mai scazut. Datorita acestui fapt, BT Clasic efectueaza  plasamente atat in instrumente financiare cu venit fix cum ar fi obligatiuni, certificate de trezorerie, titluri de stat sau depozite bancare, cat si investitii in actiuni cotate.

In conditiile in care piata actiunilor listate prezinta cresteri semnificative, expunerea fata de piata bursiera permite atingerea unei mai bune performante generale a fondului. In momentele de scadere a cotatiilor actiunilor de pe bursa este indicat sa constientizam legatura dintre acest fenomen si evolutia ulterioara a fondului. Cu toate acestea insa, luand in considerare oferta de produse cu risc a BT Asset Management, putem concluziona ca BT Clasic este un produs cu nivel de risc mediu care ofera posibilitatea unor randamente superioare in momentele de crestere ale pietelor de actiuni.

Trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig, cat si un risc asumat. Randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.

Despre Administrator
Administrator de fond BT Asset Management
Telefon 0264.301.036
Adresa Str. Emil Racovita, nr. 22 Cluj-Napoca
Email btam@btam.ro
Website https://www.btassetmanagement.ro

BT Asset Management SAI este o companie specializata in administrarea de investitii, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Administrarea se realizeaza pentru fonduri deschise si inchise de investitii, acoperind o plaja larga de instrumente financiare (titluri de stat, depozite sau actiuni).

Activitatea de administrare a activelor a inceput in anul 2005 pornind de la un numar modic de clienti. De atunci am reusit sa crestem in fiecare an numarul celor care si-au manifestat increderea fata de produsele BT Asset Management SAI. Am ajuns astfel, ca in anul 2020, sa avem peste 40.000 de clienti si active de peste 3.8 miliarde RON. Increderea oferita de clientii nostri este recunoasterea cea mai importanta care ne poate fi acordata, iar pentru viitor ne propunem continuarea evolutiei ascendente si atragerea unui numar semnificativ de investitori.

Consideram ca prin produsele oferite de BT Asset Management SAI suntem fermi sustinatori ai spiritului antreprenorial local. Suntem parte a Grupului Financiar Banca Transilvania care a demonstrat intelegere si sustinere fata de aceia care doresc sa devina intreprinzatori si sunt dornici de reusita. Furnizam astfel numeroase optiuni de a investi banii si de a mobiliza economiile fiecarui investitor cu scopul fructificarii oportunitatilor din piata de capital.

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Postează un răspuns
382 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cifra de afaceri

Cifra de afaceri reprezinta cuantumul valoric al vanzarilor efectuate intr-o perioada de timp de catre o societate. Altfel spus, Cifra de afaceri cuprinde suma totala a veniturilor din operatiunile comerciale efectuate de firma, respectiv vanzarea de marfuri si produse ori prestarea de servicii intr-o perioadã de timp determinata. In cuantumul cifrei de afaceri nu se includ veniturile financiare si veniturile exceptionale. Cifra de afaceri este inregistrata la valoarea neta, dupa deducerea eventualelor discounturi, rabaturi acordate clientilor si a pierderilor probabile cu garantiile.

Cifra de afaceri este alcatuita din urmatoarele componente:

  • productia vanduta: include veniturile din vanzarea de produse finite, semifabricate, produse reziduale, executarea de lucrari, prestari de servicii, venituri si studii si cercetari, venituri din redevente, locatii de gestiune si chirii, venituri din activitatile anexe. Productia vanduta este evaluata la pret de vanzare, exclusiv taxa pe valoarea adaugata
  • venituri din vanzarea marfurilor: sunt specifice intreprinderilor comerciale dar si intreprinderilor cu activitate de distributie. Vanzarile de marfuri sunt evaluate la pret de vanzare (pretul pietei), exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 14/04/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9226 RON +0.00 %
1 USD 4.118 RON -0.45 %
1 GBP 5.6719 RON -0.43 %
1 CHF 4.4688 RON -0.07 %
1 CAD 3.2818 RON -0.13 %
1 AUD 3.1662 RON +0.45 %
1 NOK 0.4877 RON +0.41 %


Statistici site
Total membri 894
Activi azi 2
Membri online 0