Ziua Investitorului Teraplast (TRP) - Ediția 2022

publicat in 05/11/2022 01:13

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Ieri am participat cu mare bucurie si curiozitate la Ziua Investitorului TeraPlast Bistrita (TRP), cel mai mare producator roman de materiale de constructii si una dintre companiile mele preferate dintre cele listate la Bursa de Valori Bucuresti.

In cadrul evenimentului echipa Teraplast ne-a prezentat viziunea companiei, modelul de business, rezultatele obtinute si planurile de viitor, după care ne-a aratat fabrica si cum se fabrică o parte dintre produsele companiei printr-un tur ghidat in interiorul fabricilor.

Tin sa mentionez faptul ca pe toata durata evenimentului (in care m-am plimbat prin fabrica cu mainile la spate la fel cum ma plimbam cand eram copil si mergeam cu parintii prin anumite fabrici simtindu-ma important) am simtit un profund simt al proprietatii, o dorinta de a mai investi si o mandrie ca am o astfel de companie in portofoliu !

De asemenea, am fost placut surprins ca toti participanti au fost investitori interesati de investitii in zona de PRODUCTIE, fiindca, nu-i asa ... Romania are nevoie ca PIB-ul sa creasca si datorita PRODUCTIEI si nu doar datorita consumului produselor din import. Iar Teraplast e genul de companie care se concentreaza pe acest aspect si isi face treaba foarte bine la acest capitol.

Recomand tututor companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti sa organizeze astfel de evenimente impreuna cu comunitatea de investitori din Romania, fiindca e un prilej foarte bun pentru investitori de a cunoaste management-ul, de a cunoaste fabrica si de a stii in ce isi investesc banii.

Astept cu interes urmatoarea editie a Zilei Investitorului Teraplast unde, dupa cum ni s-a spus, vom avea ce vedea nou fiindca Teraplast e intr-o continua si sustenabila dezvoltare.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(43 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
259 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Oferta publica de vanzare

Oferta publica de vanzare Oferta unei persoane de a vinde valori mobiliare sau alte drepturi aferente acestora, difuzata prin mijloace de informare in masa sau comunicata pe alte cai, sub conditia posibilitatii egale de receptare din partea a minim 100 persoane nedeterminate in vreun fel de catre autorul ofertei.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 28/09/2023
Moneda Curs
1 EUR 4.9749 RON +0.01 %
1 USD 4.7214 RON +0.22 %
1 GBP 5.7597 RON +0.68 %
1 CHF 5.1471 RON +0.15 %
1 CAD 3.5009 RON +0.59 %
1 AUD 3.0157 RON +0.41 %
1 NOK 0.4407 RON +0.96 %


Statistici site
Total membri 1390
Activi azi 2
Membri online 0