Rugăminte către întreaga Comunitate de Investitori din România! Haideți să ajutăm Ucraina! Locuri unde putem dona!

publicat in 01/03/2022 21:56

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Cu totii zilele astea am fost tentionati pe subiectul razboiului dintre Ucraina si Rusia. Sunt momente foarte greu de trait, vizionat, ascultat si nimeni nu si-ar dori sa fie in mijlocul acelor evenimente.

Fiindca suntem o comunitate mare, va propun ca fiecare sa facem cumva sa ajutam intr-o forma sau alta cetatentii Ukrainei.

Stiu ca ma urmaresc pe toate retelele sociale foarte multi investitori ce stau cu banii pe HOLD perioada asta ca sa prinda preturi bune de investii. RECUNOSC, la fel si eu, insa o parte din acesti bani, sunt convins ca ne vom bucura daca stim ca se bucura si niste oameni nevinovati din Ucraina daca ii ajutam cu cat putem !

Personal sunt foarte ingrijorat cu privire la vietile oamenilor de acolo si efectiv nu pot sta mai mult de 10 minute cu televizorul deschis si sa aud sunetele alea de alarme si de rachete si de mama dracu!

Vanzand atatia oameni disperati ... copii speriati care sper sa nu creasca speriati si cu sechele de pe urma acestor evenimente, mai ales cei ce au plecat lasandu-si tatal acasa in Ucraina, am decis sa donez bani la Crucea Rosie si UNICEF si imi propun sa caut si alte ONG-uri care ajuta DIRECT refugiatii cu toti ce au nevoie.

Locurile in care putem dona pentru Ucraina (verificate de mine) sunt urmatoarele:

Nu uitati ca impreuna suntem mai puternici!



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
378 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Clasa de valori mobiliare

Clasa de valori mobiliare Totalitatea valorilor mobiliare de acelasi tip (actiuni, obligatiuni, titluri de stat etc.), care au aceleasi clauze si caracteristici (valoare nominala, drept de vot, drept de plata a dividendelor si drepturi de preemtiune – pentru actiuni – si valoare nominala, pret, dobanda, durata/scadenta, conditii de rascumparare, plan de rambursare, drepturi de conversiune – pentru obligatiuni).

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 28/03/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.973 RON +0.04 %
1 USD 4.6085 RON +0.42 %
1 GBP 5.8167 RON +0.35 %
1 CHF 5.0914 RON +0.47 %
1 CAD 3.3896 RON +0.39 %
1 AUD 2.9924 RON -0.09 %
1 NOK 0.4255 RON -0.12 %


Statistici site
Total membri 1453
Activi azi 1
Membri online 1