#raportăriQ3: De ce am investit în acțiunile DocuSign și de ce o consider o companie încă bună pentru un portofoliu de growth!

publicat in 04/12/2020 00:07

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Avem o discutie saptamana asta cu niste investitori din comunitatea Invest Club referitor la compania DocuSign, care anul acesta din cauza pandemiei a avut parte de o o erectie formidabila (sau crestere cum vreti voi sa ii spuneti) de peste 200% si unii dintre ei se temeau ca e prea supra-evaluata si ca nu prea mai are unde sa creasca.

Haideti sa analizam putin problema de ce am fost optimist ca vor raporta peste asteptari si ca INCA este o investitie buna pentru un portofoliu de growth.

Raportarile din aceatsa seara au fost urmatoarele:

  • DocuSign (NASDAQ:DOCU): Q3 Non-GAAP EPS of $0.22 beats by $0.09; GAAP EPS of -$0.31 beats by $0.01.
  • Revenue of $382.92M (+53.5% Y/Y) beats by $ 21.59M.
  • Billings came at $440M (+63% Y/Y), vs. consensus of $ 386.6M; adj. gross margin of 79.0% is line with expectations.
  • For next quarter, sees revenues of $ 404M-408M, with subscription sales of $ 384-388M.

Dupa cum vedeti in aftermarket DocuSign a raportat peste asteptari si are o crestere momentan de aproximativ 7% insa asta e putin relevant deoarece se poate sa mai scada si sa mai creasca. aici vreau sa vorbim de viitor fiindca la bursa investim pentru viitor nu pentru trecut!

Puteti investi la bursa aici https://bit.ly/actiuni-docusign sau aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/2YOgPlB sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Personal ma asteptam la acest rezultat si asta fiindca in aceasta perioada de pandemie am observat tot mai multe firme ca au inceput sa semneze contracte DIGITAL si au renuntat in sfarsit sa mai trimita contracte prin posta/curier lucru care extrem de enervant avand in vedere ca trebuia sa il semnezi tu, dupa care il trimiteai prin curier la firma cu care incheiai contractul, il semnau si ei, dupa care il trimiteau inapoi prin curier tie … Pierdeai astfel foarte mult timp (zile intregi) pentru nimic. Dda, mai sunt si firme ce accepta scanat si trimis pe email, dar nu sunt multe firme de genu, mai ales daca daca e vorba de ceva instutional.

In schimb prin DocuSign mi s-a intamplat mie personal sa il primesc la 7 dimineata, la 07:05 am semnat cu degetelu meu aratator in cateva secunde dupa care l-am trimis inapoi si la 07:10 am avut surpriza sa il primesc inapoi semnat si de firma cu care semanm contractul si toata treaba a fost ok si gata de treaba! Asta inseamna viitor si digitalizare.

Ei bine, in aceasta perioada de pandemie, s-au creat foartemulte conturi la nivel international atat la Docu Sign cat si la alte firme de genu. Multi credeau ca odata cu calmarea pandemiei, oamenii vor renunta sa mai semneze contracte digital si vor reveni la metode traditionale. O mare prostie.

Ganditi-va cata lume a descoperit perioada asta aplicatia Bringo pentru livare alimente din magazine acasa pentru a nu mai fi nevoiti sa mearga in magazine ! Sau ganditi-va cati au desoperit aplicatia FoodPanda pentru livrare de mancare gatita acasa! DA, o mare parte din acele persoane vor continua sa foloseasca astfel de aplicatii si dupa pandemie!

Asta inseamna ca foarte multa lume vor produce profituri pentru aceste companii in continuare, mult peste profiturile generate in perioada anterioara pandemiei !

Puteti investi la bursa aici https://bit.ly/actiuni-docusign sau aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/2YOgPlB sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Asadar, daca o companie pare a fi supraevaluata pe grafice, asta nu inseamna ca nu mai e loc de crestere! Invatati sa analizati companiile fundamental fiindca pretul unei actiuni la ursa, nu arata intotdeauna valoarea reala, dimpotriva, de fapt si de drept, in marea majoritatea a cazurilor pretul unei actiuni nu are absolut nici o treaba cu realitatea fundamentala a companiei !

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
768 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Clasa de valori mobiliare

Clasa de valori mobiliare Totalitatea valorilor mobiliare de acelasi tip (actiuni, obligatiuni, titluri de stat etc.), care au aceleasi clauze si caracteristici (valoare nominala, drept de vot, drept de plata a dividendelor si drepturi de preemtiune – pentru actiuni – si valoare nominala, pret, dobanda, durata/scadenta, conditii de rascumparare, plan de rambursare, drepturi de conversiune – pentru obligatiuni).

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 28/03/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.973 RON +0.04 %
1 USD 4.6085 RON +0.42 %
1 GBP 5.8167 RON +0.35 %
1 CHF 5.0914 RON +0.47 %
1 CAD 3.3896 RON +0.39 %
1 AUD 2.9924 RON -0.09 %
1 NOK 0.4255 RON -0.12 %


Statistici site
Total membri 1453
Activi azi 0
Membri online 0