Proiectele crypto românești Elrond și WAM vin cu primul anunț împreună: începând de astăzi, utilizatorii WAM vor putea folosi tokenul și pe rețeaua Elrond

publicat in 12/03/2022 04:28

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Platforma WAM a lansat de curând ESDT bridge (Elrond Standard Digital Token Bridge), care permite deținătorilor să își transfere tokenii pe rețeaua Elrond. Acest lucru le permite participarea la proiecte DeFi (”Decentralised Finance”) și în curând se vor bucura și de integrarea directă în platforma WAM.

Jucătorii vor putea să câștige tokeni Elrond-WAM pe care îi vor folosi în turnee, să dețină jocuri, avatare, porecle și alte obiecte virtuale, NFT-uri unice care generează venituri pasive pentru proprietarii lor.

Mai mult, tokenul va fi lansat și pe Maiar Exchange, care extinde accesibilitatea spre moneda WAM, EGLD, MEX și alte criptomonede.

Despre WAM: https://cutt.ly/tokero

Platforma românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain, și s-a bucurat de o popularitate deosebită având peste 4,8 milioane de jucători.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a castiga premii crypto, sub forma de NFT si WAM token. Utilizatorii au mai multe oportunități pentru a câștiga pe WAM: crearea de jocuri, marketing, închirierea jocurilor și participarea la turnee.

Despre Elrond: http://bit.ly/cont-maiar

Elrond este prima companie românească de blockchain care a reușit să ajungă în top 50 în ceea ce privește capitalizarea de piață la nivel mondial. Rețeaua Elrond este un blockchain public ce a fost creat din start pentru a oferi scalabilitate la nivel înalt, interoperabilitate și randament ridicat.

Pentru a ajunge la aceste performanțe, Elrond a introdus două inovații: abordarea optimă pentru blockchain sharding si o abordare de consensus numită “Secure Proof of Stake”, care elimină ineficiențele de procesare ”Proof of Work”. Astfel Elrond oferă o creștere cu un factor de 1000x al numărului de tranzacții ce pot fi susținute, față de alte blockchainuri.

Maiar este un exchange descentralizat unde proiectele care dezvoltă în rețeaua Elrond pot să își lanseze monedele într-un mod liber, fără aprobarea unui intermediar. Exchange-ul permite schimbul aproape instant și foarte ieftin de tokeni nativi.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(44 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
116 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ce este Standardul Comun de Raportare ( CRS ) ?

Standardul Comun de Raportare (CRS), implementat in cadrul Uniunii Europene prin Directiva 2014/107/UE privind schimbul automat obligatoriu de informatii in domeniul fiscal, a fost emis la initiativa Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) pentru aplicarea schimbului automat de informatii in domeniul fiscal, scopul acestuia fiind o mai buna colectare a taxelor si a impozitelor si diminuarea fraudei si a evaziunii fiscale transfrontaliere. 74 de state au semnat pana acum acorduri pentru schimbul de informatii in domeniul fiscal.

Vezi toți termenii
Cursul BNR pentru data 04/07/2022
Moneda Curs
1 EUR 4.9448 RON -0.03 %
1 USD 4.7348 RON +0.13 %
1 GBP 5.7408 RON +0.56 %
1 CHF 4.9342 RON +0.06 %
1 CAD 3.6859 RON +0.67 %
1 AUD 3.256 RON +1.12 %
1 NOK 0.4787 RON +0.38 %


Statistici site
Total membri 1204
Activi azi 1
Membri online 0