O aplicație fondată la Cluj a reușit imposibilul: a detronat TikTok, Disney și Netflix. De unde a pornit "nebunia" WAM

publicat in 03/08/2022 03:58

Companii discutate:

1 aprecieri nete


WAM, aplicația românească în care te joci și câștigi crypto, a depășit TikTok, Disney+ și Netflix și a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, ajungând pe primul loc în App Store.

Aplicația românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain și se bucură de o popularitate deosebită ultima perioadă în rândul publicului larg, după ce, în 2021, a captat atenția gamerilor și a pasionaților de crypto.

Puteti investi in crypto WAM prin:

În această săptămână, WAM a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, depășind aplicațiile unor giganți precum Disney, TikTok, Netflix sau HBO.

"Cel mai simplu mod de a adopta o tehnologie este prin jocuri, iar noi credem că putem să fim unul din pionierii care vor ajuta la adopția în masă a tehnologiei blockchain", a spus Daniel Tamaș, cofondator și CEO WAM.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a câștiga premii crypto, sub formă de NFT și WAM token.

Puteti investi in crypto WAM prin:

"În perioada următoare ne concentrăm foarte mult pe educarea utilizatorilor și simplificarea tuturor proceselor din cadrul aplicației, primul pas fiind integrarea plății cu cardul în aplicatie, astfel încât totul, în afară de sfera de entertainment, să devină invizibilă pentru utilizator", a spus Alex Rus, cofondator WAM.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
404 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Cont asistat

Cont asistat In cazul acestui tip de cont, intermediarul nu va putea efectua nici o operatiune in contul de portofoliu al clientului fara acordul acestuia, rezumandu-se asupra informarii acestuia privind eventualele operatiuni ce se pot efectua.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 18/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON +0.02 %
1 USD 4.6625 RON -0.24 %
1 GBP 5.8158 RON -0.23 %
1 CHF 5.1291 RON -0.02 %
1 CAD 3.3895 RON +0.11 %
1 AUD 3.0043 RON +0.05 %
1 NOK 0.4235 RON -0.59 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0