MicroStrategy (MSTR) cumpără încă 271 Bitcoini pentru aproximativ 15 milioane de dolari

publicat in 14/05/2021 01:36

Companii discutate:

1 aprecieri nete


MicroStrategy (MSTR) a cumpărat Bitcoin (BTC) în valoare de 15 milioane de dolari pe 13 mai. Au cumpărat 271 de monede la un preț mediu de 55.387 de dolari.

Michael Saylor, CEO-ul companiei, a cumpărat pe scăderi, după ce Bitcoin a fost lovit de postarea pe Twitter a lui Elon Musk că Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achiziția masinilor Tesla, din cauza consumului mare de energie electrică la minarea criptomonedelor. Saylor a explicat că decizia lui Musk a fost „ironică, deoarece nu se folosește energie incrementală într-o tranzacție bitcoin”.

Nu ar fi prima dată când Saylor își pune banii acolo unde îi este gura. El a spus că este de părere că Bitcoin va înlocui aurul ca activ refugiu sigur și că BTC va înlocui indicii bursieri precum S&P 500 și Dow Jones. Acest lucru a venit după ce MicroStrategy a cumpărat 10 milioane de dolari BTC în ianuarie.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !

Ca parte a planului bitcoin al MicroStrategy, au cumpărat 20.857 de bitcoini în primul trimestru al anului 2021. Au cumpărat monedele cu 1,086 miliarde de dolari, la un preț mediu de achiziție de 52 087 USD pe BTC.

Rezultatele din primul trimestru ale MicroStrategy au fost un exemplu clar [al] strategiei noastre corporative în două direcții. „Pentru a ne dezvolta afacerea cu software de analiză a întreprinderii și a achiziționa și deține bitcoin [care] generează o valoare substanțială pentru acționari.

La acea vreme, Saylor a vorbit despre abordarea companiei față de bitcoin spunând: „Continuăm să fim mulțumiți de strategia noastră bitcoin.” Saylor a elaborat, susținând că compania a strâns peste 1 miliard de dolari în capital suplimentar în primul trimestru. A folosit acești bani pentru a-și extinde participațiile.

MicroStrategy oferă analize moderne pe o platformă de întreprindere deschisă și cuprinzătoare, utilizată de multe dintre cele mai admirate mărci din lume în Fortune Global 500.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !

  •  

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Cuvinte cheie: bitcoin, crypto, microstrategy, mstr


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(39 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
69 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ordin

Ordin Instructiunea de a cumpara sau vinde un anumit instrument financiar. Termenul este folosit in general, referindu-se la ordine, cotatii informative, cotatii ferme sau oferte.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/06/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.925 RON +0.00 %
1 USD 4.134 RON +0.00 %
1 GBP 5.7441 RON +0.00 %
1 CHF 4.4992 RON +0.00 %
1 CAD 3.3425 RON +0.00 %
1 AUD 3.1162 RON +0.00 %
1 NOK 0.4811 RON +0.00 %


Statistici site
Total membri 964
Activi azi 9
Membri online 6