Life is Hard ( LIH ) decide sa se listeze pe piata AeRO in data de 8 decembrie 2015

publicat in 04/12/2015 09:34

Companii discutate: LIH

0 aprecieri nete


Rezultatele operationale ale companiei Principalii clienti Intermediarul listarii Goldring SA a stabilit capitalizarea anticipata a companiei folosind ca referinta echivalentul pietei AeRO din Polonia, iar in functie de acesti indicatori estimeaza o valoare a companiei la 6.85 mil lei. La un numar de 700.000 de actiuni, Invest Club estimeaza pretul de listare la 9.78 Ron/actiune.

LIH actionari

In acest caz PERul companiei ar fi de 9.39, fata de 38.13 care este PERul Bittnet Systems, prima companie din sectorul IT listata la Bursa. Indicatorii companiei sunt Prin comparatie cu BNET, companie care a demonstrat ca un management competent si o viziune responsabila poate crea incredere in randul investitorilor, indicatorii LIH o fac mai atractiva.

Prin urmare consideram ca aceasta companie are potential si totodata e probabil sa aiba o performanta pozitiva pe viitor. Comunicatul Life is Hard aici Memorandumul Life is Hard aici Alte detalii:

LIH rezultate

  • Goldring a facut o miscare inteligenta in cazul LIH (LIFE IS HARD S.A.), impartind capitalul social in actiuni cu o valoare nominala de 1 leu. Acest lucru face o eventuala splitare a actiunilor mult mai atractiva, in timp ce pretul actiunilor, mai mare de 1 leu, are un efect psihologic pozitiv.
  • Vor fi scoase la vanzare un pachet de 70.000 de actiuni reprezentand 10% din companie din detinerile actionarilor majoritari
  • Actionari minoritari cu 5%, cel mai probabil angajatii firmei, e posibil sa fie tentati sa vanda in perioada imediata dupa listare.
  • Compania are in prezent 33 de angajati, cel mai probabil PFA. Vezi cheltuieliile cu prestatiile externe.
  • Societatea are trei servicii: 24 Broker, 24Routier, 24Claims, MedXline, eOKEY si Reklamation.

Comunicatul oficial " Ne listăm pe piața AeRO a BVB. Din 8 decembrie 2015 La peste 10 de ani de la înființare, Life Is Hard, simbol LIH, este o companie ajunsă la maturitate. Acest lucru se dovedește în primul rând prin prisma produselor și serviciilor lansate de-a lungul timpului. Astfel compania are în acest moment în portofoliul de servicii oferite clienților următoarele soluții de software:

LIH clienti

  • platforma de gestiune a activității de brokeraj în asigurări 24broker.ro – utilizată de peste 100 de companii de brokeraj în domeniul asigurărilor din România. Raportându-ne la rezultatele anului 2014, un procent de 34% din ceea ce au intermediat brokerii in 2014 s-a realizat prin intermediul platformei 24broker.ro. Conform unui studiu de piață realizat de Sondaje Marketing Relații Publice (www.smrp.ro ) în rândul brokerilor de asigurări care nu sunt clienți ai Life Is Hard, 27% NU utilizează un sistem de software pentru gestiunea activității, 45% dintre cei ce utilizează un asemenea sistem au de fapt un sistem creat pentru ei, probabil in-house sau făcut de un ”prieten”. 74% au auzit de platforma 24broker.ro, iar la întrebarea deschisă adresată celor ce au auzit de 24broker ”Ce știți despre 24broker.ro?”, 27,3% spun E BUN. 16,7% plănuiesc să achiziționeze serviciile 24broker, iar alții 40% declară ”nu știu acum”. Pentru 26% listarea Life Is Hard la bursă constituie cu siguranță un argument puternic pentru achiziția serviciilor 24broker.ro, iar 20% ar achiziționa „în anumite condiții” (nn) acțiuni ale LiH. Aceste date dovedesc clar potențialul de creștere pe care îl are în continuare compania Life is Hard prin intermediul platformei 24broker.
  • platforma de gestiune a serviciilor de transport 24Routier.ro care de altfel a primit premiul Best ERP / CRM solution of the year, la IT EUROPE AWARDS, competiție la care au participat peste 160 de companii dezvoltatoare de soft din Europa.
  • platforma de gestiune a activității clinicilor si policliniclor private din Romania. Este vorba de soluția MedXline.ro, folosita de clinci, si cabinete medicale din întreaga țară.
  • curand după listarea Life is Hard la bursă se va lansa serviciul eOKEY. Aceasta este o platformă de business, al cărei scop este să gestioneze și să organizeze optim procesele și resursele dintr-o firmă. Platforma eOKEY își propune să susțină și să crească mediul de afaceri din România, construind împreună cu proprietarii de business-uri un mediu de afaceri curat, competitiv și puternic, care să aducă valoare României.
  • in acest moment se află în dezvoltare un produs pentru managementul brokerajului în energie care va fi lansat în viitorul apropiat, produs necesar unei piețe care de abia acum se formează, dar care are un imens potențial de creștere.

LIH indicatori

Pentru al doilea an consecutiv, Life is Hard SA este prezentă în topul Deloitte Technology Fast 50, care ierarhizează anual cele mai dinamice companii din domeniul tehnologiei, pe baza ratei de creștere a veniturilor anuale din ultimii cinci ani. Clasamentul include 50 de companii din 10 țări europene. În 2015, Life Is Hard s-a clasat pe locul 34 în acest top, cu o creștere a cifrei de afaceri de 374%. Erik Barna, fondatorul companiei, omul ce a generat viziunea de dezvoltarea a acesteia este de asemenea și cel ce asigură managementul operativ al Life is Hard. Aici puteți studia Memorandumul de listare. Pentru detalii suplimentare puteți contacta societatea de intermediere ce se ocupă de procesul de listare, SSIF Goldring SA (www.goldring.ro) "



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
502 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Clasa de valori mobiliare

Clasa de valori mobiliare Totalitatea valorilor mobiliare de acelasi tip (actiuni, obligatiuni, titluri de stat etc.), care au aceleasi clauze si caracteristici (valoare nominala, drept de vot, drept de plata a dividendelor si drepturi de preemtiune – pentru actiuni – si valoare nominala, pret, dobanda, durata/scadenta, conditii de rascumparare, plan de rambursare, drepturi de conversiune – pentru obligatiuni).

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 29/03/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9695 RON -0.07 %
1 USD 4.6078 RON -0.02 %
1 GBP 5.8126 RON -0.07 %
1 CHF 5.1124 RON +0.41 %
1 CAD 3.4003 RON +0.32 %
1 AUD 3.0018 RON +0.31 %
1 NOK 0.4239 RON -0.38 %


Statistici site
Total membri 1453
Activi azi 1
Membri online 0