Joi, 8 aprilie, intră la tranzacţionare acţiunile (RKOT) după încheierea celor două plasamente prin care a atras 1,9 mil lei de la investitori

publicat in 07/04/2021 16:11

Companii discutate: RKOT, BVB

1 aprecieri nete


Joi, 8 aprilie, acţiunile producătorului de sisteme pluviale RKOT (RAIKO TRANSILVANIA S.A.) vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare SMT al BVB (BURSA DE VALORI BUCURESTI SA) sub simbolul RKOT.

Debutul acţiunilor Raiko Transilvania la tranzacţionare va fi marcat printr-o deschidere oficială a şedinţei de tranzacţionare, care va avea loc în data de 8 aprilie, începând cu ora 10:00 şi va putea fi urmărită live pe canalele de social media ale Bursei de Valori Bucureşti (Facebook şi YouTube).

Anterior listării pe AeRO, Raiko Transilvania a derulat două plasamente private (iulie 2019 şi februarie 2020) prin care a atras aproape 1,9 mil. lei de la investitorii pe piaţa de capital, pentru finanţarea activităţii curente a societăţii, susţinerea activităţilor de marketing şi a eventualei extinderi a activităţii prin fuziuni. Raiko Transilvania are un capital social de 4,1 mil. lei, divizat în 4,1 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 1 leu pe acţiune.

La începutul lunii februarie 2021, administratorul unic şi directorul general al Raiko Transilvania, Tomasz Kurcin, deţinea împreună cu soţia sa 53,25% din acţiunile Raiko Transilvania. În nume propriu, Tomasz Kurcin deţine 18,21% din acţiuni, iar societatea Tax & Capital Advisors SRL, deţinută de Tomasz Kurcin şi soţia sa, are 35,04% din acţiunile Raiko Transilvania.

În urma celui de-al doilea plasament privat, Raiko Transilvania a obţinut o capitalizare anticipată de 4 milioane de lei (826.000 de euro). TradeVille a intermediat ambele plasamente private şi, totodată, asistă compania în procesul de admitere la tranzacţionare în calitate de Consultant Autorizat. TradeVille va continua să asiste Raiko Transilvania în urmatoarele 12 luni, ulterior listării, pentru îndeplinirea cerinţelor de raportare şi informare a investitorilor.

Sursa: Ziarul FinanciarInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(33 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Postează un răspuns
76 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cifra de afaceri

Cifra de afaceri reprezinta cuantumul valoric al vanzarilor efectuate intr-o perioada de timp de catre o societate. Altfel spus, Cifra de afaceri cuprinde suma totala a veniturilor din operatiunile comerciale efectuate de firma, respectiv vanzarea de marfuri si produse ori prestarea de servicii intr-o perioadã de timp determinata. In cuantumul cifrei de afaceri nu se includ veniturile financiare si veniturile exceptionale. Cifra de afaceri este inregistrata la valoarea neta, dupa deducerea eventualelor discounturi, rabaturi acordate clientilor si a pierderilor probabile cu garantiile.

Cifra de afaceri este alcatuita din urmatoarele componente:

  • productia vanduta: include veniturile din vanzarea de produse finite, semifabricate, produse reziduale, executarea de lucrari, prestari de servicii, venituri si studii si cercetari, venituri din redevente, locatii de gestiune si chirii, venituri din activitatile anexe. Productia vanduta este evaluata la pret de vanzare, exclusiv taxa pe valoarea adaugata
  • venituri din vanzarea marfurilor: sunt specifice intreprinderilor comerciale dar si intreprinderilor cu activitate de distributie. Vanzarile de marfuri sunt evaluate la pret de vanzare (pretul pietei), exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 14/04/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9226 RON +0.00 %
1 USD 4.118 RON -0.45 %
1 GBP 5.6719 RON -0.43 %
1 CHF 4.4688 RON -0.07 %
1 CAD 3.2818 RON -0.13 %
1 AUD 3.1662 RON +0.45 %
1 NOK 0.4877 RON +0.41 %


Statistici site
Total membri 894
Activi azi 2
Membri online 1