Iată cum puteți face investiții la bursă pe Pilot Automat!

publicat in 08/10/2020 20:35

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Totul începe cu un pachet! Folosiți-vă banii într-un mod inteligent și sistematic. Construiți un portofoliu în aplicația Trading212 și personalizați-l pentru a vă atinge țintele financiare pe care vi le doriți.

Puteți alege din peste 3000 mii de Acțiuni și ETF-uri. Ele vor forma segmentele pachetului dumneavoastră. Creați un plan de investiții care să se potrivească obiectivului și bugetului dumneavoastră. Depuneți fonduri în aplicație, investiți și reinvestiți dividende în pachetul dumneavoastră în mod automat.

Aveți flexibilitate absolută. Controlați fiecare aspect al pachetului dvs. Ajustați cu ușurință proporțiile segmentelor sale. Reechilibrați cu o singură apăsare iar de aici totul este complet automatizat.

Puteți efectua cu ușurință completări. Aveți niște fonduri suplimentare cu care ați dori să contribuiți? Puteți face acest lucru oricând, fără a interfera cu planul dvs. de investiții. Puteți de asemenea să retrageți fonduri din pachetul dvs. dacă aveți nevoie.

Nu-i așa că e foarte simplu ? Descarcă aplicația și dă-i drumu la treabă! :)

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
1066 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0