Genius Brands se pregătește pentru lansarea unui nou show de desene animate. Acțiunile cresc 39%

publicat in 30/01/2021 20:53

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Acțiunile companiei Genius Brands International adică feblețea mea despre care v-am tot scris în ultimul an de mi-a ieșit pe nas, cresc cu peste 30% după ce compania de divertisment pentru copii le-a oferit fanilor un scurt priview asupra uneia dintre viitoarele sale serii de desene animate.

Grădinița Superhero a lui Stan Lee, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, va avea premiera oficială în rețeaua digitală prietenoasă cu familia Genius Brands, Kartoon Channel !, în primăvară. Serialul de comedie de acțiune-aventură a fost una dintre ultimele creații ale lui Stan Lee, co-creatorul unora dintre cei mai populari supereroi din toate timpurile, inclusiv Avengers și X-Men de la Disney, printre mulți alții. Lee a murit în noiembrie 2018.

Investitorii pot vedea acest preview pe Kartoon Channel! începând în 29 ianuarie la prânz EST.

Grădinița Superhero a lui Stan Lee este o parte cheie a strategiei de creștere a Genius Brands. Compania intenționează să lanseze o serie de jucării și alte produse de vânzare cu amănuntul pentru a coincide cu debutul spectacolului.

“Suntem deosebit de încântați să ne ajutăm să realizăm această viziune a lui Stan Lee și așteptăm cu nerăbdare să aducem o gamă largă de produse de consum cu adevărat unice în comerțul cu amănuntul”, a spus CEO-ul Genius Brands, Andy Heyward.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
431 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0