Genius Brands se pregătește pentru lansarea unui nou show de desene animate. Acțiunile cresc 39%

publicat in 30/01/2021 20:53

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Acțiunile companiei Genius Brands International adică feblețea mea despre care v-am tot scris în ultimul an de mi-a ieșit pe nas, cresc cu peste 30% după ce compania de divertisment pentru copii le-a oferit fanilor un scurt priview asupra uneia dintre viitoarele sale serii de desene animate.

Grădinița Superhero a lui Stan Lee, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, va avea premiera oficială în rețeaua digitală prietenoasă cu familia Genius Brands, Kartoon Channel !, în primăvară. Serialul de comedie de acțiune-aventură a fost una dintre ultimele creații ale lui Stan Lee, co-creatorul unora dintre cei mai populari supereroi din toate timpurile, inclusiv Avengers și X-Men de la Disney, printre mulți alții. Lee a murit în noiembrie 2018.

Investitorii pot vedea acest preview pe Kartoon Channel! începând în 29 ianuarie la prânz EST.

Grădinița Superhero a lui Stan Lee este o parte cheie a strategiei de creștere a Genius Brands. Compania intenționează să lanseze o serie de jucării și alte produse de vânzare cu amănuntul pentru a coincide cu debutul spectacolului.

“Suntem deosebit de încântați să ne ajutăm să realizăm această viziune a lui Stan Lee și așteptăm cu nerăbdare să aducem o gamă largă de produse de consum cu adevărat unice în comerțul cu amănuntul”, a spus CEO-ul Genius Brands, Andy Heyward.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(42 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
161 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Actionar semnificativ

Actionar semnificativ Persoana fizica, persoana juridica sau grupul de persoane care actioneaza in mod concertat si care detine direct sau indirect o participatie de cel putin 10% din capitalul social al unei societati comerciale sau din drepturile de vot, ori o participatie care permite exercitarea unei influente semnificative asupra luarii deciziilor in adunarea generala sau in consiliul de administratie, dupa caz.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 24/09/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9491 RON +0.00 %
1 USD 4.2167 RON -0.12 %
1 GBP 5.7803 RON +0.17 %
1 CHF 4.57 RON +0.13 %
1 CAD 3.3246 RON -0.19 %
1 AUD 3.0651 RON -0.26 %
1 NOK 0.4912 RON +0.10 %


Statistici site
Total membri 1045
Activi azi 4
Membri online 1