Facem bani din sectorul de gaming săptămâna asta? EA și Activision Blizzard raportează rezultatele financiare!

publicat in 01/02/2021 23:37

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Saptamana aceasta avem raportarile financiare de la Activision Blizzard si Electronic Arts, adica doua dintre cele mai mari companii din sectorul de gaming ! EA si rivalii sai Activision Blizzard Inc si Take-Two Interactive Software Inc au beneficiat de o crestere a vanzarilor de jocuri video in timpul pandemiei.

Activision Blizzard și-a crescut veniturile cu 52% față de an în ultimul trimestru, iar profiturile au crescut cu aproape 200%. Aceasta este o afacere în creștere rapidă chiar acum.

Electronic Arts nu are aceeasi activitate ca acum cativa ani. In ultimii doi ani, abonamentele de jocuri au crescut de la 59% din afacere la 71% pe o baza de 12 luni. Natura recurenta a acestor venituri din servicii a determinat Electronic Arts sa acorde primul sau dividend spre sfarsitul anului 2020.

In timp ce abonamentele reprezinta inca o mică parte a serviciilor companiei, acestea se afla in primele etape de creștere. Electronic Arts a oferit anterior două servicii de abonament cu EA Access pe consola si EA Origin pe PC, care fac acum parte din EA Play. Acum, dupa ce a lansat EA Play pe serviciul de joc cloud Cloud Game Pass Microsoft, EA se așteapta sa castige milioane de noi abonati.

Puteti investi in actiunile acetea prin platformele:

Personal am sa imi pastrez investiile in acest sector fiindca pandemia, dupa cum stim inca nu s-a terminat, scoala inca se face online (si sunt convins ca putolrile mai mult s-au jucat decat au invatat) ASADAR sunt optimist cu privire la raportarile financiare.

Poate ca este un salt temporar legat de pandemia de coronavirus, iar cresterea va incetini semnificativ odată ce vom fi toti vaccinați. Este posibil. Dar potential de crestere inca exista, si nu e mic.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
409 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Titluri de participare

Titluri de participare – Unitati de fond sau actiuni emise de organisme de plasament colectiv, in functie de modul de constituire al acestora.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 28/03/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.973 RON +0.04 %
1 USD 4.6085 RON +0.42 %
1 GBP 5.8167 RON +0.35 %
1 CHF 5.0914 RON +0.47 %
1 CAD 3.3896 RON +0.39 %
1 AUD 2.9924 RON -0.09 %
1 NOK 0.4255 RON -0.12 %


Statistici site
Total membri 1453
Activi azi 3
Membri online 0