Eveniment: (RE)Evoluția antreprenorială post Covid-19: Oportunități și provocări în nouă economie digitală

publicat in 01/10/2020 04:56

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Evenimentul “(RE)Evoluția antreprenorială post Covid-19: Oportunități și provocări în nouă economie digitală”, vrea sa identifice principalele probleme cu care se confrunta mediul de afaceri din România precum și modul în care digitalizare, accelerată de pandemia COVID-19 duce la o (re)evolutia majoră al mediului de business.

În cadrul evenimentului organizat și moderat de Invest Club o sa aveți șansa sa puneți întrebări celor 2 invitați și lideri naționali al procesului de digitalizare și inovare prin care trece România.

4zc5CUYsBrQqQ3WO32_PFx40xuyL-FJs4N8vGREPXmvUtFFTjNqJzUiue_tUvouJ8BwOUEohppeUyZDTJwNEf2C4qjQc_koX08wTo6I_Yc4ylooAxibgMNfzt6izGhCxw7rZFWH6Invitat special: Antonio Eram - CEO & Founder NETOPIA Payments

Antonio Eram este unul dintre pionierii pieţei locale de servicii de internet şi online. Cu o experiență de peste 20 de ani, Antonio Eram și-a început cariera antreprenorială în 2003, odată cu lansarea primei platforme de blogging din România, din fonduri proprii. Un nou capitol a început în 2005, când Antonio Eram a pus bazele operațiunilor NETOPIA Payments, din postura de CEO și co-fondator, coordonând numeroase proiecte din zona de tehnologii mobile, plăți mobile și servicii de marketing. Astăzi, NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți din România, cu peste 20.000 de clienți B2B, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. În prezent, peste 20.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA Payments: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau SMS.

Cu sediul central în București și un birou în California, SUA, NETOPIA Payments a dezvoltat primul produs românesc premiat în cadrul unei competiții din Silicon Valley. Aplicația românească mobilPay Wallet, creată de NETOPIA Payments, s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziții dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganților IT. 

A0WaM5SEevnmGx4H0TdY-2FB2vPDmz2Sw3cqMG6WaZyQz49h6rO_CBbAE9SkbOW6AnYeayMEXWENMg2fKXbJ8cwiHFWoQN8XpiWDvDVEJgj2Mj4bDG-CjnChG_MKtF23cSU8bI25Invitat special: Oliviu Matei - Fondator si CEO HOLISUN

Oliviu Matei este Prof. Univ. Dr. ing. in cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și conducător de doctorat în Calculatoare și Tehnologia Informației. Holisun, companie fondată de Oliviu Matei, a ajuns în cei peste 19 ani de activitate una din cele mai cunoscute companii de Cercetare și Dezvoltare IT românești cu peste 293 de parteneri de cercetare din America, Europa și Asia. In cei 19 ani de activitate Holisun a realizat proiecte de anvergura in domeniul aeronauticii, militar, medical, educație, agricultura și realitate augmentată pentru clienți precum AIRBUS-Divizia Militară, Electrolux, Continental, Volvo Cars, Siemens, Ericsson și alții.

Cele mai populare produse dezvoltare de Holisun pentru piața Românească sunt: AIDA CRM. DMS Paperless System, Socrate - Admitere Universității, EduQ, LearnEscu, AR Assistance, Web Development & CMS-Content Management System, City Guide si Airport Security.

Moderator Invest Club: Tudor Faragau - membru senior Invest ClubpWPpACrWMwCGGsgHWqSWRr5W76EMhThkzHvoPv5dvHHbQgFqpOFeJ7SBLCp0hKUWCfQRlKfrJW6NVw0J1rRVmYi_ciNdPFTQYD_Fit0gEHbZ42-YGUswfU2nDypPSbOc-Pel7ucY

Tudor Faragau are o experiența bogată în piețele de capital, banking, IT și este doctorand în cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca, Scoala Doctorala de Inginerie & Management.

Tudor Faragau este Membru Senior Invest Club din 2015, unde a ocupat poziția de membru CA în Invest Club Transilvania SA și a coordonat o serie de proiecte importante ale Asociației Invest Club.

Despre InvestClub

Invest Club a luat naștere în 19 aprilie 2015 că si un ONG creat și condus de comunitățile de investitori din Cluj-Napoca, Suceava, Târgu Mureș, Zalău și Timișoara, cu scopul dezvoltării educației financiare, creșterea comunităților de investitori din România și promovarea investitiilor pe Piața de capital ca si plan de economisire pe termen lung.

În scurt timp Invest Club, cu sprijinul Bursei de Valori București, a devenit unul dintre cei mai importanți ambasadori ai Pieței de Capital din România, oferind comunităților de investitori în mod impartial accesul la informații, evenimente și seminarii investiționale. Cei 5 ani de activitate Invest Club au fost marcați de numeroase evenimente investiționale, proiecte caritabile și proiecte menite sa crească comunitatea de investitori din România.

Va asteptam la evenimentul “(RE)Evoluția antreprenorială post Covid-19: Oportunități și provocări în nouă economie digitală” în data de 6 octombrie, ora 19:00 pe www.investclub.ro

 Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(42 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
474 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Actionar semnificativ

Actionar semnificativ Persoana fizica, persoana juridica sau grupul de persoane care actioneaza in mod concertat si care detine direct sau indirect o participatie de cel putin 10% din capitalul social al unei societati comerciale sau din drepturile de vot, ori o participatie care permite exercitarea unei influente semnificative asupra luarii deciziilor in adunarea generala sau in consiliul de administratie, dupa caz.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 24/09/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9491 RON +0.00 %
1 USD 4.2167 RON -0.12 %
1 GBP 5.7803 RON +0.17 %
1 CHF 4.57 RON +0.13 %
1 CAD 3.3246 RON -0.19 %
1 AUD 3.0651 RON -0.26 %
1 NOK 0.4912 RON +0.10 %


Statistici site
Total membri 1045
Activi azi 4
Membri online 0