Ethereum atinge maxime istorice pe măsură ce piața cripto se ridică la 3 trilioane de dolari

publicat in 09/11/2021 21:36

Companii discutate:

0 aprecieri nete


Pe măsură ce Bitcoin se apropie rapid de maximele istorice de peste 67.000 USD, Ethereum, Solana și Polkadot sărbătoresc deja noi recorduri.

Rivalitatea dintre platformele de contact inteligente a declanșat săptămâna trecută o cursă frenetică mai mare. Ethereum a urcat la 5.000 USD, iar Polkadot a depășit 50 USD pe măsură ce mult-așteptatele licitații parachain au fost lansate joi. În altă parte, Bitcoin Cash a crescut pentru scurt timp cu 5% într-un comunicat de presă fals, și Shiba Inu au scăzut cu 28% față de valoarea maximă recentă.

Între timp, Bitcoin continuă devine popular la cele mai înalte niveluri ale societății. Prețurile au crescut cu 7% săptămâna trecută, deoarece mai mulți primari americani s-au angajat să-și transforme salariul în Bitcoin și banca globală de investiții Jefferies a aprobat criptoactivul ca alternativă la aur.

Repere din această săptămână

  • Solana îl depășește pe Cardano într-un raliu record
  • Un analist bancar de top alege Bitcoin în locul aurului

Solana îl depășește pe Cardano într-un raliu record

Cotele maxime istorice ale Ethereum au declanșat miercuri o explozie a altcoin, în timp ce platformele rivale de contracte inteligente s-au întrecut pentru a-și doborî propriile recorduri.

În mijlocul entuziasmului, Solana a urcat în topuri pentru a-l depăși pe Cardano și a revendica locul ca al patrulea ca mărime criptoactiv. Se așteaptă că blockchain-ul smart contract, care a crescut cu 17.000% în acest an, să devină unul dintre cei mai puternici rivali ai Ethereum.

La scurtă distanță, Polkadot a adăugat 5% săptămâna trecută la lansarea parachains, învinsă de platforma de tokenuri bazată pe Polkadot, Enjin care a crescut cu 20%.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Un analist bancar de top alege Bitcoin în locul aurului

Potrivit unui analist de top la firma globală de investiții bancare Jefferies, aurul își pierde strălucirea în fața Bitcoin.

Șeful global al strategiei de acțiuni Christopher Wood și-a redus alocarea pentru aur în favoarea Bitcoin și a avertizat băncile că blockchain ar putea reduce nevoia de intermediari și ar putea declanșa sfârșitul „standardului de hârtie în dolari”.

Wood se alătură unui cor tot mai mare de voci din cele mai înalte eșaloane ale finanțelor globale – inclusiv Anthony Scaramucci de la SkyBridge Capital – care sunt optimiste cu privire la perspectivele Bitcoin de a rivaliza cu aurul ca magazin de valoare pentru secolul XXI.

Săptămâna viitoare

După o săptămână nebună în care altcoin-urile crescânde au trimis valoarea de piață cripto la aproape 3 trilioane de dolari, am putea vedea acum fonduri revenind înapoi în Bitcoin.

Acest lucru ar putea împinge activul până la 67.000 USD, pentru a se potrivi cu cotele maxime istorice anterioare, stabilite la sfârșitul lunii octombrie.

O astfel de acțiune optimistă a prețurilor ar fi susținută de multa așteptata actualizare Taproot. Acesta este programat să fie disponibil săptămâna viitoare și va aduce rețelei Bitcoin o confidențialitate și o eficiență mai mare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Cuvinte cheie: crypto, polkadot, ethereum, bitcoin, solana


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
319 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0