Ei sunt câștigătorii ediției IV al concursului trimestrial de tranzacționare "Investește virtual, câștigă real"

publicat in 02/11/2021 02:11

Companii discutate:

1 aprecieri nete


A doua ediție trimestrială a "Investește virtual, câștigă real" organizat de către Invest Club care s-a încheiat pe 31 noiembrie 2021, a numărat 37 de participanți, majoritatea lor fiind investitori noi care au dorit să își testeze strategile investiționale, înainte de deschiderea unui cont real de tranzacționare.

“Ne bucură să vedem modul în care investitorii din cadrul Comunicații Invest Club au înțeles scopul educațional al acestui concurs trimestrial de tranzacționare, concurs prin care investitorii învață să îți valideze strategiile investiționale astfel încât să câștige experiența necesară pentru administrarea eficientă a banii printr-un cont real de tranzacționare. Consider că toți cei care au înțeles acest mesaj și s-au dezvoltat ca investitori prin intermediul concursului, sunt câștigători! 

Vreau să felicit în mod special pe cei 3 investitori care au castigat concursul si care au generat cele mai mari randamente în aceasta ediție a concursului și astfel au castigat premiile puse în joc. Prin această cale vă provoc să vă aduceți contribuția în dezvoltarea Invest Club, prin sfaturi prietenești către investitorii care sunt la început de drum și au nevoie de încurajarea voastră. ” Paul Maior, Președintele Invest Club

Cei 3 finaliști ai primei ediții sunt:

  • LOCUL I - Lapușan Ovidiu, din Cluj, Randament 19.960%
  • LOCUL II - Deliman Radu, din Pecica, Randament 15.8687%
  • LOCUL III - Cocîi Ferdis, din Valu lu Traian, Randament 15.5797%

Premile urmatoarei editii sunt:

  • Locul I.  Abonament 3 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România
  • Locul ÎI. Abonament 2 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România
  • Locul III. Abonament 1 luna cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România

ATENTIE! Un castigator este eligibil pentru premiu doar daca NU a mai fost deja in TOP 3 in cadrul editiilor precedente!

Despre concursul "Investește virtual, câștigă real"

Concursul “Investește virtual, câștigă real“, este un concurs educațional complex dezvoltat de Invest Club și aduce în prim plan aproape 400 de instrumente financiare din cadrul Bursei de Valori București cât și peste 200 de fondurile de investiții românești și străine.

Complexitatea concursului este dată de cele aproape 700 de instrumente financiare prin care participanții realizează investiții virtuale dar și de instrumentele educaționale conexe, prezente în cadrul Portalului Investitorilor din România, precum comunitatea Invest Club, prezentă prin forum, articole, evenimente online cât și partea pasivă din platforma, și anume: testele de cultură investițională, finpedia – cel mai mare dicționar investițional din România, modele de portofolii, video-uri educaționale și dashboard-urile investiționale.

Cum te poți înscrie la ediția din trimestrul V, 2021?

Înscrierile în concurs se realizează în perioada 01-30 noiembrie, accesând acest link, iar concursul de închide pe 31 decembrie. Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(44 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
217 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cum se acceseaza datele pentru fondurile OPCVM vandute in Romania

Datele fondurile OPCVM vandute in Romania pot fi accesate de pe pagina: Statistici Fonduri de Investitii. Aceasta poata fi gasita in meniul platformei www.AAF.ro, Sectiunea Evolutie.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 21/01/2022
Moneda Curs
1 EUR 4.9449 RON -0.01 %
1 USD 4.3614 RON +0.07 %
1 GBP 5.9178 RON -0.32 %
1 CHF 4.7821 RON +0.43 %
1 CAD 3.4856 RON -0.11 %
1 AUD 3.1405 RON -0.43 %
1 NOK 0.493 RON -0.50 %


Statistici site
Total membri 1144
Activi azi 4
Membri online 1