Ei sunt câștigătorii ediției III al concursului trimestrial de tranzacționare "Investește virtual, câștigă real"

publicat in 01/07/2021 18:38

Companii discutate:

1 aprecieri nete


A doua ediție trimestrială a "Investește virtual, câștigă real" organizat de către Invest Club care s-a încheiat pe 31 martie 2021, a numărat 47 de participanți, majoritatea lor fiind investitori noi care au dorit să își testeze strategile investiționale, înainte de deschiderea unui cont real de tranzacționare.

“Ne bucură să vedem modul în care investitorii din cadrul Comunicații Invest Club au înțeles scopul educațional al acestui concurs trimestrial de tranzacționare, concurs prin care investitorii învață să îți valideze strategiile investiționale astfel încât să câștige experiența necesară pentru administrarea eficientă a banii printr-un cont real de tranzacționare. Consider că toți cei care au înțeles acest mesaj și s-au dezvoltat ca investitori prin intermediul concursului, sunt câștigători! 

Vreau să felicit în mod special pe cei 3 investitori care au castigat concursul si care au generat cele mai mari randamente în aceasta ediție a concursului și astfel au castigat premiile puse în joc. Prin această cale vă provoc să vă aduceți contribuția în dezvoltarea Invest Club, prin sfaturi prietenești către investitorii care sunt la început de drum și au nevoie de încurajarea voastră. ” Paul Maior, Președintele Invest Club

Cei 3 finaliști ai primei ediții sunt:

  • LOCUL I - Paun Dragos, din Cluj, Randament 19.712%
  • LOCUL II - Bondor Adrian, din Arad, Randament 16.913%
  • LOCUL III - Dabija Dan Cristian, din Cluj, Randament 11.598%

Premile urmatoarei editii sunt:

  • Locul I.  Abonament 3 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România
  • Locul ÎI. Abonament 2 luni cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România
  • Locul III. Abonament 1 luna cont PREMIUM + puncte în cadrul Portalului Investitorilor din România

ATENTIE! Un castigator este eligibil pentru premiu doar daca NU a mai fost deja in TOP 3 in cadrul editiilor precedente!

Despre concursul "Investește virtual, câștigă real"

Concursul “Investește virtual, câștigă real“, este un concurs educațional complex dezvoltat de Invest Club și aduce în prim plan aproape 400 de instrumente financiare din cadrul Bursei de Valori București cât și peste 200 de fondurile de investiții românești și străine.

Complexitatea concursului este dată de cele aproape 700 de instrumente financiare prin care participanții realizează investiții virtuale dar și de instrumentele educaționale conexe, prezente în cadrul Portalului Investitorilor din România, precum comunitatea Invest Club, prezentă prin forum, articole, evenimente online cât și partea pasivă din platforma, și anume: testele de cultură investițională, finpedia – cel mai mare dicționar investițional din România, modele de portofolii, video-uri educaționale și dashboard-urile investiționale.

Cum te poți înscrie la ediția din trimestrul 3, 2021?

Înscrierile în concurs se realizează în perioada 01-30 iulie, accesând acest link, iar concursul de închide pe 30 septembrie. 

Premiile ediției IV, constau în abonament premium de 3, 2 și 1 luna și puncte în cadrul portalului, acestea vor fi acordate la începutul lunii SEPTEMBRIE, după încheierea ediției IV din cadrul concursului.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(44 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
511 vizualizări

0 aprecieri nete

Dabija Dan-Cristian

Multumesc InvestClub pentru oportunitatea inscrierii si participarii la aceasta competitie care a generat un randament virtual de 11,5% si mi-a permis sa ma clasez pe locul 3 al concursului. Voi participa negresit si la alte competitii! Felicitari pentru initiativa!

0 aprecieri nete

Dabija Dan-Cristian

Multumesc InvestClub pentru oportunitatea inscrierii si participarii la aceasta competitie care mi-a generat un randament virtual de 11,5% si mi-a permis sa ma clasez pe locul 3 al concursului. Voi participa negresit si la alte competitii! Felicitari pentru initiativa!

1-2 din 2

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ce este Standardul Comun de Raportare ( CRS ) ?

Standardul Comun de Raportare (CRS), implementat in cadrul Uniunii Europene prin Directiva 2014/107/UE privind schimbul automat obligatoriu de informatii in domeniul fiscal, a fost emis la initiativa Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) pentru aplicarea schimbului automat de informatii in domeniul fiscal, scopul acestuia fiind o mai buna colectare a taxelor si a impozitelor si diminuarea fraudei si a evaziunii fiscale transfrontaliere. 74 de state au semnat pana acum acorduri pentru schimbul de informatii in domeniul fiscal.

Vezi toți termenii
Cursul BNR pentru data 04/07/2022
Moneda Curs
1 EUR 4.9448 RON -0.03 %
1 USD 4.7348 RON +0.13 %
1 GBP 5.7408 RON +0.56 %
1 CHF 4.9342 RON +0.06 %
1 CAD 3.6859 RON +0.67 %
1 AUD 3.256 RON +1.12 %
1 NOK 0.4787 RON +0.38 %


Statistici site
Total membri 1204
Activi azi 1
Membri online 0