Diseară avem raportările de la Nvidia. Get Set, Go!

publicat in 18/11/2020 23:16

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Acțiunile Nvidia s-au apreciat cu peste 150% în ultimul an, dar raliul ar putea continua. Ultimele date arată că interesul pe termen scurt pentru nume a scăzut cu aproximativ 8% în ultimul ciclu, înaintea câștigurilor sale.

Acest lucru sugerează că investitorii nu sunt de părere că e gata raliul acțiunilor producătorului de cipuri și, probabil, anticipează că raliul va continua și în următoarele săptămâni. Acest lucru ar trebui să fie considerat un semn încurajator pentru investitorii de lungă durată ai Nvidia.

Puteti investi si voi in actiunile NViDIA aici https://bit.ly/actiuni-nvidia sau aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Acțiunile Nvidia par să tranzacționeze la un nivel superior în comparație cu nivelurile sale istorice și, de asemenea, în comparație cu colegii săi menționați – AMD și Intel.

Dar dacă mai mulți participanți la piață ar simți cu adevărat că acțiunea este supraevaluată și este pregătită să se corecteze în următoarele săptămâni sau luni, am fi văzut o acumulare rapidă de short-uri. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, așa că investitorii nu ar trebui să fie prea preocupați de nivelurile sale ridicate de preț.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(17 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Postează un răspuns
55 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 2

Termenul zilei
Cum sunt clasificate si cum se poate alege un fond ?

Stiut fiind faptul ca fondurile deschise isi investesc activele in: instrumente ale pietei monetare, obligatiuni municipale si/sau corporatiste, actiuni tranzactionate pe piata bursiera si alte valori mobiliare permise de autoritatea de reglementare si ca fiecare din aceste instrumente presupune un anumit grad de risc, rezulta ca si investitiei intr-un fond deschis de investitii ii este asociat un anume risc.

De regula, obtinerea unor performante este in stransa legatura cu riscul asumat, astfel la un nivel de risc scazut si nivelul performantei este scazut, iar la un nivel de risc mare si performanta obtinuta poate sa fie mare.

Functie de modul in care isi investesc activele (structura de portofoliu), fondurile deschise se grupeaza in patru categorii, fiecarei categorie fiindui asociat si un anume grad de risc

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 25/11/2020
Moneda Curs
1 EUR 4.873 RON +0.06 %
1 USD 4.0969 RON -0.03 %
1 GBP 5.4563 RON -0.32 %
1 CHF 4.4927 RON +0.06 %
1 CAD 3.1484 RON +0.14 %
1 AUD 3.0076 RON -0.10 %
1 NOK 0.4606 RON +1.08 %


Statistici site
Total membri 512
Activi azi 21
Membri online 12