Detalii Revolut Plus: abonamentul Revolut care te protejează de neprevăzut

publicat in 12/05/2021 19:46

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Una dintre cele mai populare aplicații financiare din România, Revolut, oferă, de anul acesta, un nou tip de abonament, Revolut Plus, axat pe avantaje și protecție la cumpărături on-line, cât și pe asigurări speciale în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi anulări de evenimente, concerte, spectacole șamd.

Iată principalele beneficii ale noului abonament Revolut Plus:

  • Asigurare de până la 1000 EUR anual în cazul furtului sau deteriorării produsului respectiv;
  • Politică de rambursare extinsă timp de 90 de zile pentru toate cumpărăturile eligibile, indiferent de politicile de returnare ale comercianților
  • Rambursarea biletelor cumpărate pentru diverse evenimente care sunt anulate, banii fiind returnați direct în contul Revolut
  • Plăți online prin carduri virtuale unice și plăți sigure în magazinele fizice prin servicii de plăți precum Apple Pay sau Google Pay.

Un lucru care mi se pare deosebit de important este că fiecare cont Revolut Plus include și două conturi Junior, prin care copiii pot căpăta primele noțiuni de educație financiară.

Conturile Junior vin cu câte o aplicație și un card care se află sub controlul părinților (sau tutorilor legali), și permit inițierea de task-uri sau definirea de obiective, astfel încât copiii să înțeleagă valoarea banilor și importanța economisirii pas cu pas. În privința asta, aș vrea să observ că, deși aparențele s-au mai schimbat, în esență acestea au fost și primele lecții de responsabilitate financiară pe care mi le-a predat tata, când eram copil, doar că atunci trebuia să mergem efectiv până la CEC ca să scriem cu tocul pe hârtie (toc cu cerneală, adică) ordine de plată pe care să le execute doamna severă de la ghișeu. Mi-au prins bine lecțiile de atunci, și recomand tuturor părinților să facă la fel, cât de devreme se poate – cu instrumente moderne, evident – copiii vor aprecia asta mai târziu.

Serviciul Revolut Plus costă 14,99 lei/lună și poate fi inițializat direct din aplicație.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !

Revolut este o aplicație financiară globală, lansată în 2015, și care are acum peste 15 milioane de clienți, persoane fizice sau firme, care fac peste 100 de milioane de tranzacții lunar prin intermediul serviciilor sale.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(39 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
65 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ordin

Ordin Instructiunea de a cumpara sau vinde un anumit instrument financiar. Termenul este folosit in general, referindu-se la ordine, cotatii informative, cotatii ferme sau oferte.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/06/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.925 RON +0.00 %
1 USD 4.134 RON +0.00 %
1 GBP 5.7441 RON +0.00 %
1 CHF 4.4992 RON +0.00 %
1 CAD 3.3425 RON +0.00 %
1 AUD 3.1162 RON +0.00 %
1 NOK 0.4811 RON +0.00 %


Statistici site
Total membri 964
Activi azi 9
Membri online 2