Bitcoin a scăzut cu peste 50% față de maximul său din toate timpurile

publicat in 10/05/2022 00:33

Companii discutate:

0 aprecieri nete


Astăzi, prețul Bitcoin a scăzut sub 32.000 de dolari și este oficial cu peste 50% sub maximul istoric de aproape 69.000 de dolari din noiembrie 2021. Dar Bitcoin nu este singur aici. Ethereum a scăzut, de asemenea, la cel mai mic preț din ianuarie, la 2.323 de dolari. De ce această scădere bruscă?

Creșterea ratei dobânzii Fed

Anunțul lui Papa Powell a provocat scăderea pieței bursiere și, după cum se pare, Bitcoin ar putea fi mai corelat cu piața bursieră decât credeau oamenii. Potrivit datelor Bloomberg, corelația de 40 de zile a Bitcoin cu indicele de referință S&P 500 este la un nivel record de 0,82.

Interesul instituțional se răcește

Multe companii și-au băgat anul trecut degetele de la picioare în cripto, dar se pare că acest entuziasm a scăzut. Potrivit CoinShares, au existat patru săptămâni la rând de ieșiri de fonduri cripto instituționale.

Investitorii se îndreaptă spre siguranță

În timp ce unii investitori vând în panică și încearcă să salveze cât mai mult din portofoliul lor, mulți se vor mulțumi cu colțuri mai sigure ale pieței, mai degrabă decât cu acțiuni și criptomonede mai riscante. Chris Kline, cofondator al Bitcoin IRA, a declarat că unii investitori în cripto-monede “își mută banii înapoi în dolari, ca punct de plecare, și apoi văd ce vor face de acolo”.

“Bitcoin a urmat exemplul pieței de acțiuni, extinzându-se mai jos după o lună aprilie slabă”, a declarat Katie Stockton, fondator al Fairlead Strategies. “Momentul pe termen scurt s-a deteriorat… iar bitcoin nu mai este supravândut dintr-o perspectivă pe termen scurt.”

Stockton a remarcat că piața de acțiuni pare pregătită pentru o revenire, care se va extinde probabil și asupra criptomonedelor.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Cuvinte cheie: bitcoin, btc, crypto, scaderi, criza, bear market,


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
314 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0