Binance lansează tranzacționare de acțiuni cu COMISION 0 (ZERO) – Prima acțiune adăugată, evident: TESLA :) Iată cum funcționează!

publicat in 13/04/2021 20:16

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Binance anunță lansarea oficială de tokeni pe acțiuni tranzacționabili cu comision zero, permițând utilizatorilor să tranzacționeze acțiuni fracționale. Tokenii bursieri sunt denominati, decontati și garantati în BUSD (stable coin ce replica dolarul american).

Primul Binance Stock este Tesla Inc. (TSLA). Utilizatorii pot tranzacționa acțiuni fracționate Tesla pe site-ul web Binance incepand de azi 13 aprilie 2021. Actiunile Tesla (TSLA) deja au crescut 6%.

Ce sunt tokenii de actiuni?

Tokenii de acțiuni sunt tokeni care urmăresc îndeaproape performanțele titlurilor financiare tradiționale, în special acțiunile companiilor tranzacționate public. Tokenii bursieri sunt produse delta-one care sunt susținute de acțiuni fizice. Aceasta înseamnă că pentru o anumită mișcare instantanee a prețului activului suport se așteaptă să existe o mișcare identică a prețului instrumentului derivat.

De ce să tranzacționezi tokeni de acțiuni în loc de acțiuni?

Spre deosebire de acțiunile tradiționale, utilizatorii pot achiziționa acțiuni fracționare ale companiilor listate cu tokeni de acțiuni. De exemplu, pentru o acțiune Tesla care se tranzacționează la peste 700 USD pe acțiune, jetoanele de acțiuni permit investitorilor să cumpere o parte din acțiunea subiacentă (de exemplu, 0,01) în locul întregii unități.
În plus, Binance nu percepe un comision pentru tranzacțiile cu tokenii de acțiuni, oferind comercianților posibilitatea de a economisi bani pe taxe.

Deținătorii de tokeni se vor bucura, de asemenea, de beneficii precum dividende și alte beneficii economice ale deținerii acțiunii subiacente. Cu toate acestea, deținătorii de tokeni nu au dreptul la drept de vot la AGA.

Cum funcționează tokenii de acțiuni?

Tokenii bursieri sunt denominati, decontati și garantati în BUSD; acest lucru face calculul rentabilităților mai ușor și mai rapid în fiat. Tokenii sunt decontati în numerar, ceea ce înseamnă că nu va exista o răscumpărare fizică a acțiunilor subiacente.

Tokenii de acțiuni sunt creati pe garanții deținute de o terță parte. Prin urmare, fiecare simbol reprezintă o cotă într-o companie cotată la bursă. În acest fel, prețul tokenului este legat de prețul acțiunilor subiacente.

Cum sunt reglementati tokenii de acțiuni?

Fiecare token este susținut integral de acțiuni deținute de CM-Equity AG, o firmă de administrare a activelor licențiată și reglementată în totalitate în Germania. CM-Equity AG încredințează acțiunile achiziționate unei firme de brokeraj terțe pentru custodie. În plus, CM-Equity AG va monitoriza toate activitățile de tranzacționare pentru conformitate.

Cine poate tranzacționa tokeni de acțiuni?

Utilizatorii Binance care au finalizat nivelul 2 KYC, inclusiv verificarea identității și a feței, sunt eligibili să tranzacționeze tokeni de acțiuni. Pentru utilizatorii germani, este necesară o verificare KYC de nivel 3 (dovada adresei, verificări mai avansate ale identității, evaluarea completă a riscurilor și chestionarul de adecvare). Utilizatorilor din China continentală, Turcia, SUA și alte jurisdicții restricționate li se interzice tranzacționarea de tokeni de acțiuni.

În general, tokenii de acțiuni sunt ideali pentru utilizatorii Binance care ar putea dori să își diversifice portofoliul de investiții dincolo de criptomonede – pe piețele financiare tradiționale. Utilizatorii care nu pot achiziționa un cont de broker sau consideră că procesul este prea greoi pot tranzacționa tokeni de acțiuni pentru a obține expunere pe piețele tradiționale de acțiuni. În plus, tokenii de acțiuni oferă flexibilitate și îmbunătățesc accesul pe piață pentru utilizatorii care nu își permit să cumpere acțiuni achitate integral.

Cum să tranzacționați tokenii de acțiuni pe Binance?

Accesați pagina tokeni de acțiuni, alegeți tokenul pe care doriți să îl tranzacționați și faceți clic pe [Tranzacționare].
În primul rând, utilizatorii trebuie să finalizeze verificarea KYC de nivelul 2 (nivelul 3 pentru utilizatorii germani) și să confirme că sunt de acord cu acordul nostru de servicii de tranzacționare a jetoanelor de stoc Binance.
Apoi, depuneți BUSD în portofelul „fiat și spot”.

Interfața de tranzacționare Binance Stock Tokens

Utilizatorii vor avea acces la o diagramă istorică a prețurilor, un panou de introducere a comenzilor și un panou istoric al comenzilor / tranzacțiilor de pe interfața de tranzacționare. Vă rugăm să rețineți că prețurile RFQ sunt orientative, nu sunt garantate. Nu există date despre volum sau widget-uri de carte de comandă. Doar linii K vor fi disponibile.
În panoul de introducere a comenzii, introduceți cantitatea comenzii și dați clic pe Cumpărați sau vindeți pe baza analizei individuale. Apoi, confirmați comanda și verificați cantitatea corectă.

Odată ce comanda este completată, tranzacția va deduce BUSD din portofelul spot, iar o deținere TSLA / BUSD va fi reflectată în fila active de pe interfața de tranzacționare. Rețineți că nu va exista nici un portofel de jetoane stoc, iar soldul BUSD afișat în interfața de utilizare va reflecta soldul BUSD spot al utilizatorului.

Tokenii bursieri vor fi răscumpărati numai în numerar; acest lucru înseamnă că utilizatorii își vând jetoanele pe piață pe Binance și primesc o valoare echivalentă în BUSD. În plus, tokenii de acțiuni nu sunt fungibili. Utilizatorii trebuie să cumpere și să vândă numai la Binance. Tokenii nu sunt transferabili către alte exchange-uri.

Programul de tranzacționare va fi în armonie cu schimbul de bază (NYSE / NASDAQ = 9:30 – 16:00 EST). În afara orelor de tranzacționare, nu vor fi permise actualizări de prețuri sau comenzi.

Cum sunt tratate acțiunile corporative?

Tokenii de acțiuni sunt susținuti integral pe piața subiacentă, iar deținătorii sunt beneficiarii economiei de acțiuni subiacente. Astfel, deținătorii de tokeni se vor bucura de anumite beneficii pentru acționari. Deținătorii au dreptul la dividende, care vor fi transmise utilizatorilor automat. Sunt acceptate și alte acțiuni corporative, cum ar fi împărțirea acțiunilor. Într-un astfel de scenariu, vom emite automat tokeni care reprezintă orice acțiuni noi, după cum este necesar. Toate acțiunile corporative vor fi notificate clienților prin e-mail în avans.

Cu toate acestea, tokenii nu conferă drepturi legale în sine. Deținătorii de jetoane de acțiuni nu au dreptul la drepturi legale sau de vot. În plus, deținătorii de tokeni nu sunt eligibili să participe la AGA a companiei.

Puteti investi la bursa și prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
637 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Date de identificare

Date de identificare In cazul persoanelor fizice: numele si prenumele, cetatenia, data si locul nasterii, codul numeric personal (CNP) sau echivalentul acestuia pentru persoanele straine, seria si numarul actului de identitate sau, pentru cetatenii straini, al pasaportului, domiciliul si, dupa caz, resedinta (adresa completa – strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, oras, judet/sector, cod postal, tara); in cazul persoanelor juridice: denumirea, adresa completa a sediului social/sediului central sau, dupa caz, a sucursalei, telefon, fax, e-mail, adresa pagina internet, capitalul social subscris si varsat, codul unic de inregistrare (CUI) sau echivalentul acestuia pentru persoanele straine, banca si codul IBAN.

Vezi toți termeniiROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 0
Membri online 0