Marius Muresan, traderul de pe Wall Street, invitat la Invest Cafe

IMG_0373JPG

Invest Club întețește ritmul evenimentelor de educație financiară, iar cel mai recent: Tranzacționează live pe piețele americane cu Marius Mureșan, traderul de pe Wall Street, a inspirat și motivat publicul interesat.

Atmosfera din cadrul evenimentului a fost foarte primitoare, iar Cafeneaua Investitorilor a fost mediul potrivit pentru socializare și acumulare de noi experiențe.

Marius Mureșan, traderul profesionist de pe Wall Street, a făcut o incursiune în lumea fondurilor de investiții și a împărtășit experiențe din cariera sa. Prezentarea a continuat cu sugestii de alcătuire a unui portofoliu și modalități de realizare a tranzacțiilor.

Interesul publicului a devenit și mai mare odată ce discuția s-a îndreptat spre geopolitică și influența pe care aceasta o are asupra piețelor bursiere.

În final, cei interesați au primit informații despre modalitatea de a deveni membru Invest Club și despre beneficiile primite în calitate de membru.

Comunitatea Invest Club, așteaptă pe toți cei interesați de piețele financiare, la Invest Cafe, pentru schimb de informații, socializare și băuturi savuroase.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri