Seminat de investiții Invest Club Mureș invitat special OTP Asset Managment

Invest Club Mureș încheie seria de întâlniri cu membri clubului cu un invitat special OTP Asset Managment România. Pe data de 7 Decembrie de la ora 19 la Hotel Privo îl vom avea alături pe Dl. Adrian Anghel Director de vânzari OTP Asset Management care ne va vorbi despre strategiile investiționale pe care trebuie să le avem în vedere în următorii ani astfel încât să ne gestionăm cât mai bine portofoliul personal de investiții.

adrian-anghel-img_7250

Adrian Anghel

 

Este o realitate că lumea pe care o cunoaștem azi se va transformă în următorii 20-30 de ani și că tehnologia va modifica drastic piața muncii. Cum va arăta lumea atunci și ce companii vor capta revoluția tehnologică care a început? Acestea sunt doar cateva dintre răspunsurile și temele investiționale pe care invitații nostri le vor prezenta Miercuri 7 Decembrie la Târgu Mureș.

OTP Asset Management Romȃnia este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori din România. OTP Asset Management Romȃnia beneficiaza de experienta regionala a acţionarului sau majoritar, OTP Fund Management, care este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Fund Management este prezentă în Ungaria, România, Bulgaria, Croația și Ucraina și administrează doar in Ungaria peste 5 miliarde de Euro, în mai mult de 90 de fonduri de investiţii.

Va rugam sa confirmati participarea prin intermediul urmatorului formular!

Vă așteptam Miercuri 7 Decembrie de la ora 19 la Hotel Privo sala Traffic la seminarul: Strategii multi-asset ca răspuns la viitorul în schimbare! alături de invitații nostri OTP Asset Management.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri