Seminarul “Evolutia pietelor” organizat de Tradeville si Invest Club

trade

In data de 30 septembrie am avut onoarea de a găzdui la Invest Cafe unul dintre cele mai frumoase evenimente de până acum, alături de echipa Tradeville care a venit special pentru acest seminar.

Ciprian Bîrsan ne-a vorbit despre piața locală, făcând un scurt rezumat al celor mai căutate si tranzacționate acțiuni din sectorul utilităților. Mai mult decât atât, dansul ne-a prezentat si o estimare a dividendelor in cazul câtorva companii de interes de la BVB, precum TLV, SNG, TEL, TGN, SNP si SNN.

Mihai Nichisoiu a susținut o prezentare despre contextul macroeconomic si piața externă, vorbind extensiv despre acțiunile băncilor centrale si efectele acestora in piața de capital. Un subiect fierbinte si pe larg dezbătut a fost Deutsche Bank, care in ziua seminarului a avut o evoluție absolut neașteptată.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking, ocazie cu care membrii clubului au putut adresa câteva întrebări celor doi brokeri cunoscuți. Acest lucru a fost extrem de apreciat de participanți, deoarece a fost o ocazie unică de a cunoaște persoanele ale căror analize si păreri sunt citite săptămânal de cei ce acționează in piața de capital.

Mulțumim pe această cale Tradeville si facem publică promisiunea acestora de a se întoarce in Cluj si cu alte ocazii!

 

Comments

comments