Romanii pot deveni actionari in noua companie Bradet Romanesc, prin platforma Sprijina.ro

 

Dupa ce Institutul Cantacuzino a anuntat ca lactatele Bradet nu sunt la baza imbolnavirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anuntat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL in Bradet Romanesc S.A., unde orice roman poate deveni actionar.

Astfel, valul urias de solidaritate a romanilor cu brandul romanesc Bradet, grav afectat de acuzatiile nefondate ale autoritatilor publice, se poate materializa prin subscriere pentru actiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumparaturi.

Proiectul ”Lactate Bradet devine Bradet Romanesc S.A.” a fost publicat pe platforma romaneasca Sprijina.ro in cursul zilei de ieri si a reusit sa atraga, in doar doua ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizari. Proprietarul Bradet si-a propus sa obtina exclusiv prin Sprijina.ro finantari de 10 milioane lei, intr-un interval de 60 de zile.

“Dupa strangerea capitalului, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala. Eu personal ma voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui, cu capital integral romanesc. Vom demonstra astfel ca romanii stiu sa fie uniti si sa isi apere propriile interese. Modalitatea de subscriere este simpla si total transparenta, fiind asigurata de platforma Sprijina.ro”, declara Marius Nicolae Badea.

”Suntem mandri sa fim alaturi de o companie 100% locala, de buna credinta, care si-a demostrat nevinovatia cu onoare, in ciuda reactiilor opiniei publice si a autoritatilor. Si avem sansa sa le oferim tuturor romanilor ocazia de a se implica in reconstructia unui brand curat, romanesc. Comunitatea poate schimba perceptii, atitudini si, iata, soarta unei companii. Este nevoie doar de incredere, pe care Bradet a demonstrat ca o merita”, declara Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Romanii sunt invitati sa se implice concret, cu beneficii palpabile, in transformarea companiei, prin contributii pe Sprijina.ro.

Cei care opteaza pentru recompense in actiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. In acelasi timp, se poate opta pentru achizitionarea de bonuri valorice pentru cumparaturi de produse “Lactate Bradet” sau pur si simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Bradet Romanesc.


 Informații de pe Sprijină.ro


Acum, împreună cu voi, doresc să construim un brand al tuturor românilor “Brădet Românesc S.A.”, un produs autentic ROMÂNESC. Să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm că produsul are un preț corect și o calitate deosebită. Să fim siguri că putem să-l servim copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta.

Iată-ne așadar porniți la drum…
Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai simplă, cea mai sigură și cea mai transparentă.

Prin intermediul platformei SPRIJINA.RO aveți următoarele posibilități de susținere si participare:

  1. Subscriere pentru acțiuni ale companiei pe care o vom crea împreună;
  2. Achiziționarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse “Lactate Brădet”. Se pot achiziționa un număr nelimitat de bonuri valorice, capacitatea noastră de producție actuală fiind de 20.000 de litri de lapte pe zi.
  3. Contributii personale;

“Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc. Vom demonstra astfel că românii știu să fie uniți și să își apere propriile interese!” – Marius Nicolae Badea

Întrebări și răspunsuri

Cum s-a stabilit target-ul campaniei?

Obiectivul fixat, de 10.000.000 RON este, în această etapă estimativ, el urmând a fi adjustat în funcție de aportul de capital al investitorilor.

Cum pot sa plătesc pentru a susține această campanie?

Alegând o recompensă aflată în secțiunea de recompense sau contribuții directe. Plata se poate realiza cu cardul sau prin transfer bancar. Transferul sumelor corespunzăoare alegerii voastre, poate fi făcut online direct în platformă, ulterior, prin transfer bancar, utilizând numărul de referință atât pentru transfer online cât și pentru transfer la ghișeul băncii.

De ce folosim platforma Sprijina.ro?

Achiziția făcută și suma plătită va fi vizibilă pe platforma Sprijina.ro, în timp real. Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai SIMPLĂ, cea mai SIGURĂ și cea mai TRANSPARENTĂ.

De ce noi?

Vom folosi experiența Lactate Brădet, acumulată în 15 ani, pentru a realiza o companie care să urmărească, cu prioritate, interesele producătorilor de lapte și nevoile consumatorului român.

Cum vom face?

Vom înființa împreună o companie, în acționariatul căreia este binevenit fiecare cetățean român din țară sau străinătate, precum și persoanele juridice înregistrate în România.

Pot să contribui anonim?

În cazul în care doriți să vă păstrați anonimatul, aveți disponibilă această opțiune. Datele voastre de identificare și contact vor fi vizibile doar administratorului platformei, pentru a vă putea contacta în vederea finalizării procedurilor de înființare a noii companii.

 

Pentru asistență suplimentară ne puteți contacta prin email: bradet@sprijina.ro

Comments

comments