July 27, 2016

Parteneri

La un an de la înființarea clubului, membrii care au contribuit la dezvoltarea acestuia s-au asociat cu scopul de a înființa Invest Cafe, prima cafenea privata destinata investitorilor la bursa.

Datorita unei colaborări strânse pe tot parcursul ultimului an cu diferiți jucători importanți de pe piața de capital, aceștia din urma ne-au oferit sprijinul si in proiectul Invest Cafe, fapt care ne onorează si care e o mărturie a implicări noastre in atingerea obiectivelor, si anume educația financiara si promovarea bursei locale.

X-Trade Brokers (XTB) este una dintre cele mai mari companii internaţionale de brokeraj. Compania a fost înfiinţată în Polonia în 2002, este prezentă în Europa şi America Latină şi este în proces de extindere în Africa de Sud şi Asia. XTB este listată pe piaţa principală a Bursei de Valori din Varşovia din 2016, are un acţionariat puternic din care face parte Enterprise Investors, una dintre cele mai mari firme de private equity şi venture capital din Europa Centrală şi de Est, si are aproape 400 de angajaţi la nivel de grup. XTB oferă o gamă largă de produse de investiţii, cu o expunere variată faţă de risc, precum Acţiuni Clasice Internaţionale, ETF-uri, şi CFD-uri. În România, XTB funcţionează sub supravegherea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) începând din anul 2008.
erste png Erste Asset Management a fost unul dintre cei mai mari susținători ai proiectului de la bun început, organizând evenimente dedicate membrilor, oferind o biblioteca întreaga de cărți cu tematica investiționala si mai ales printr-o prezenta carismatica in cadrul tuturor întâlnirilor.
bcr png Împreuna cu Erste AM, BCR nu doar ca a participat activ la evenimentele clubului, ci ne-a invitat de fiecare data la evenimentele organizate de aceștia, fapt care a fost extrem de apreciat de membrii clubului.
 logo_subsidiare_btam_grup_financiar-01 Susținerea grupului financiar BT este extrem de important pentru noi, întrucât întâlnirile la care aceștia au participat au generat o audienta peste așteptări.
 tradeville png Tradeville este unul dintre cei mai mari brokeri de retail din tara si unul dintre cei mai apreciați. Sunt cunoscuți pentru platformele online de o calitate superioara, iar din acest motiv parteneriatul cu aceștia înseamnă mult pentru noi.
 otp png OTP AM este o instituție cunoscuta pentru prezenta la toate evenimentele care au ca scop promovarea pieței de capital si promovarea unei abordări profesioniste a investiților.
 Admiral-Markets Suportul Admiral Markets, poate cel mai mare broker de derivate din Romania si unul reglementat, este un mare plus pentru noi. Alături de aceștia am plănuit mai multe acțiuni care au ca scop educarea investitorilor.
 sai broker black png SAI Broker, divizia de administrare a investiților a grupului BRK ne-a oferit susținerea, iar alături de aceștia am plănuit mai multe semănării legate de identificarea acțiunilor potrivite si analiza acestora.
 BVB logo-RO_left Bursa de Valori București ne-a oferit susținerea din momentul lansării clubului, iar acum suntem in punctul in care putem sa răsplătim aceasta susținere cu cat mai multe acțiuni care promovează bursa locala.
lih png Life is Hard, este o companie care s-a listat la bursa in toamna anului trecut si care a dezvăluit detaliile listării in cadrul unei întâlniri a clubului. Urmează multe proiecte alături de aceștia

.