July 27, 2016

Parteneri

 

cover

La un an de la înființarea clubului, membrii care au contribuit la dezvoltarea acestuia s-au asociat cu scopul de a înființa Invest Cafe, prima cafenea privata destinata investitorilor la bursa.

Datorita unei colaborări strânse pe tot parcursul ultimului an cu diferiți jucători importanți de pe piața de capital, aceștia din urma ne-au oferit sprijinul si in proiectul Invest Cafe, fapt care ne onorează si care e o mărturie a implicări noastre in atingerea obiectivelor, si anume educația financiara si promovarea bursei locale.

erste png Erste Asset Management a fost unul dintre cei mai mari susținători ai proiectului de la bun început, organizând evenimente dedicate membrilor, oferind o biblioteca întreaga de cărți cu tematica investiționala si mai ales printr-o prezenta carismatica in cadrul tuturor întâlnirilor.
 bcr png  

Împreuna cu Erste AM, BCR nu doar ca a participat activ la evenimentele clubului, ci ne-a invitat de fiecare data la evenimentele organizate de aceștia, fapt care a fost extrem de apreciat de membrii clubului.

 logo_subsidiare_btam_grup_financiar-01  

Susținerea grupului financiar BT este extrem de important pentru noi, întrucât întâlnirile la care aceștia au participat au generat o audienta peste așteptări.

 tradeville png  

Tradeville este unul dintre cei mai mari brokeri de retail din tara si unul dintre cei mai apreciați. Sunt cunoscuți pentru platformele online de o calitate superioara, iar din acest motiv parteneriatul cu aceștia înseamnă mult pentru noi.

 otp png  

OTP AM este o instituție cunoscuta pentru prezenta la toate evenimentele care au ca scop promovarea pieței de capital si promovarea unei abordări profesioniste a investiților.

 Admiral-Markets Suportul Admiral Markets, poate cel mai mare broker de derivate din Romania si unul reglementat, este un mare plus pentru noi. Alături de aceștia am plănuit mai multe acțiuni care au ca scop educarea investitorilor.
 sai broker black png  

SAI Broker, divizia de administrare a investiților a grupului BRK ne-a oferit susținerea, iar alături de aceștia am plănuit mai multe semănării legate de identificarea acțiunilor potrivite si analiza acestora.

 BVB logo-RO_left  

Bursa de Valori București ne-a oferit susținerea din momentul lansării clubului, iar acum suntem in punctul in care putem sa răsplătim aceasta susținere cu cat mai multe acțiuni care promovează bursa locala.

lih png Life is Hard, este o companie care s-a listat la bursa in toamna anului trecut si care a dezvăluit detaliile listării in cadrul unei întâlniri a clubului. Urmează multe proiecte alături de aceștia

.