Ovidiu Razvan Nistor, membru Senior Invest Club – 28 de ani, antreprenor

franciscphotographer-241Ocupatie : Antreprenor, 28 de ani

Calitate: Membru Senior Invest Club , Actionar Invest Club Transilvania SA, Invest Cafe SRL, Cenzor Invest Club Transilvania SA

Contributii notabile: Participare la intocmirea regulamentului intern Invest Club & Student Invest Club

Detineri: RINO Rent-a-Car

Pasionat de : Actiuni, CFD-uri, Fonduri de investitii


De ce ați intrat in Invest Club ?

Am participat la întâlnirile Invest Club încă de la lansare și am privit acest club nu doar ca pe o oportunitate de networking și ca pe o șansă de a-mi crește afacerile, ci în primul rând ca pe o oportunitate de a avea acces la educație financiară și investițională și la experiența și cunoștințele investitorilor consacrați.

În timpul facultății am devenit tot mai interesat de domeniul afacerilor și investițiilor, tema lucrării mele de dizertație fiind “Contractul de cesiune de acțiuni”. Așa am intrat prima oară în contact cu piața de capital, studiind-o la nivel teoretic. Mă bucur că am avut oportunitatea de a deveni membru Invest Club și să ajung să cunosc bursa și din punct de vedere practic.

Ce vă atrage cel mai mult la Invest Club ?

Oamenii. Am cunoscut aici oameni din domenii complet diferite și aparent lipsite de tangență și care sunt totuși uniți de dorința de a deveni mai bogați. Mai bogați nu din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere al educației, al relațiilor sociale și al abilităților dezvoltate prin intermediul evenimentelor Invest Club.

În scurt timp Invest Club a devenit o comunitate închegată și am devenit nu doar prieteni, ci și parteneri de afaceri.

Cum vedeți Invest Club-ul peste 3 ani ?

franciscphotographer-369

Luând în calcul dezvoltarea exponențială a clubului, atât din punct de vedere al vizibilității și al numărului de membri, cât și al nivelului de profesionalism al evenimentelor, consider că Invest Club va deveni un reper în lumea investitorilor și poate chiar o școală informală de educație investițională.

Sunt convins că în viitorul foarte apropiat vom organiza școli de vară, bootcamps, conferințe internaționale și poate vom oferi chiar și locuri de practică celor care doresc să aprofundeze știința de a investi. Mai cred că vom avea filiale în toate marile centre universitare, și la fel ca în Cluj-Napoca, vom avea și cluburi de investitori pentru studenți.

 

Sunteți un antreprenor de meserie, spuneți-ne cum v-a venit ideea cu RINO Rent-a-Car, unde se află afacerea si cum o vedeti in viitor ?

franciscphotographer-272Am mai multe afaceri, dar cea la care țin cel mai mult e firma de închirieri auto, fiind și primul business în care am investit.

Totul a început acum vreo doi ani când am constatat că nu am mișcat mașina din garaj timp de 3 luni, circulând preponderent cu bicicleta. Am făcut niște calcule și mi-am dat seama cât de mulți bani pierd prin neutilizarea mașinii proprii și am decis să transform o achiziție într-o investiție.

Am luat legătura cu un prieten foarte bun care avea ceva experiență în domeniul închirierii auto, ne-am asociat și așa s-a născut RINO Rent-a-Car.

Momentam avem 8 mașini și ne bucurăm să oferim clienților noștri o altfel de experiență atunci când închiriază o mașină.

Țin la afacerea aceasta pentru că îmbină pasiunea mea de mic copil, mașinile, cu pasiunea mea de adult, și anume antreprenoriatul. În viitor prevăd o creștere moderată dar constantă a afacerii și oferirea unor locuri de muncă tinerilor care vor să ne ajute.

De-a lungul carierei dvs. ati dat dovată de foarte multa implicare civică, chiar am putea spune mai mult decat orice alt membru Senior Invest Club, ce vă motivează să vă implicați in societate, ce ați realizat si ce doriți sa realizați in continuare ?

franciscphotographer-275

 

Motivația mea vine tot de la oameni. Ei îmi dau energia de a mă implica și de a lupta pentru o țară mai bună. Motivația mea vine și de la ceea ce văd în alte țări în timpul călătoriilor mele.

 

 

Mereu mă gândesc cum putem lua ce e mai bun din alte părți și să aplicăm la noi, să îi fac pe oameni să înțeleagă că degeaba stau și așteaptă marea cu sarea dacă nu pun ei mâna să facă, dacă nu se implică fiecare și dacă nu își fac ei treaba cum știu și pot mai bine.
Fac voluntariat încă din gimnaziu și m-am obișnuit să mă implic fără a aștepta ceva în schimb. Am investit mereu în mine și în educația mea, am investit în oameni și în prietenii, relațiile de afaceri putând exista doar acolo unde există și încredere. Pentru ca România să ajungă la nivelul pe care ni-l dorim, trebuie să creștem toți și de aceea am început să investesc și în cei din jurul meu, să îi încurajez să se implice și să îi învăț cum să obțină ceea ce își doresc.

 

Pe viitor îmi doresc să mă implic și mai mult, însă nu neapărat alocând mai mult timp, ci mai multe resurse financiare. Nu voi uita niciodată ce mi-a zis un prieten: “Apreciez mult faptul că te implici și îți pasă de ceilalți, dar imaginează-ți cât bine poți face ajungând la nivelul lui Bill Gates. Trage tare să ajungi sus și pe urmă poți îmbunătăți viața mult mai multor oameni!”. Așa că hai să investim!

Beneficiile membrilor Invest Club care apeleaza la RINO Rent-a-Car

Membrii Invest Club pot beneficia de reduceri sau de gratuități pentru accesorii atunci când închiriază o mașină de la RINO Rent-a-Car.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri