Opinii Albalact

Raport financiar Albalact

Raport financiar Albalact

 

Indicatori Fundamentali Albalact

Indicatori Fundamentali Albalact

 

Analiza Tehnica Albalact

Analiza Tehnica Albalact

Dat fiind faptul ca ALBZ a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri in crestere cu 11,9% fata de aceeași perioadă a anului trecut consider ca aceasta companie isi continua cresterea fundamentala promovata de conducerea companiei. Din 3 iunie, acţiunile companiei vor fi tranzacționate pe piața reglementată la vedere a Bursei de Valori București. Acest lucru va permite accesul fondurilor de investitii sa cumpere actiunea. Majoritatea fondurilor in prezent nu pot face asta deoarece statutul lor nu le permite sa investeasca intr-o piata nereglementata cum a fost Rasdaq. Transferul va avea un caracter pozitiv pentru actiune.

Analiza fundamentala a rapoartelor contabil indica acelasi lucru, o crestere reala atat a cifrei de afaceri cat si a profitului companiei. Totusi marja de profit a companiei e mica 3.3%. Din predictile cifrelor contabile rezulta un pret tinta de 0.36.

Din punctul de vedere al indicatorilor vedem o companie care se tranzactioneaza la de 1.6 ori valoarea contabila si un EPS (castig pe actiune) de 0.0188, echivalentul a 6.45% din cotatia actuala daca ar repartiza dividende de 100%. Valoarea dividendului aprobat in AGA a fost de 0.0185. Acesti indicatori sugereaza un pret tinta de 0.34 pana la sfarsitul anului.

Din punct de vedere tehnic primul suport ar fi la 0.35 iar apoi la 0.39.

Analizand toate aspectele un pret de 0.35 e cat se poate de rezonabil pentru perioada urmatoare post-listare, pret pe care l-am putea vedea cat se poate de repede.

Disclaimer:

Materialele prezentate reprezintă opinii şi nu sunt şi nu trebuie tratate ca recomandări de investiţii. Informările, materialele sau analizele transmise de către Invest Club au scop exclusiv educativ sau informativ, nu sunt și nu pot fi considerate recomandări de cumpărare/vânzare/păstrare a unui anumit instrument financiar, nu reprezintă și nu trebuie tratate ca indicații sau sfaturi privind strategiile de tranzacționare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.