Lansarea Clubului Investitorilor din Timisoara

IC timisoara

Invest Club, primul club de investitori pe piața de capital din Romania, are deosebita plăcere de a organiza, în data de 17 decembrie 2015, lansarea Invest Club Timișoara, eveniment ce se va desfășura începând cu ora 18:00 la City Bussines Centre, D Building, str. C. Brediceanu nr. 10, parter, Timișoara.

Clubul are drept scop educația financiară și promovarea bursei locale, creând în acest fel premisele unei relaționări directe între potențialii investitori și investitorii actuali din mediul local și național.

Clubul își propune organizarea unor întâlniri regulate în cadrul cărora se vor dezbate evenimentele macroeconomice, evoluția pieței și identificarea eventualelor oportunități de investiții. Cu acest prilej vor fi invitați factori decizionali din conducerea companiilor de brokeraj, a organizațiilor locale interesate, personalități marcante ale domeniului și, totodată, reprezentanți ai organizațiilor care doresc sau intenționează să se listeze pe bursa locală.

Clubul se adresează tuturor celor interesati de bursa de acțiuni, indiferent de cunoștiințele din domeniu, deoarece întâlnirile membrilor clubului vor constitui un prilej excelent de informare publică, schimb de informații și experiențe de care vor beneficia toți participanții.

Invitații evenimentului sunt specialiști și experți în domeniu, printre care: Radu Ticiu – CEO Timisoara Startup Hub, Bogdan Mugescu – Business Development Specialist , Bursa de Valori Bucuresti, Tudor Irimiea – Fondator Invest Club Cluj Napoca și Flavius Josan – Fondator Invest Club Timisoara.

Invest Club Timișoara se bucură de susținerea Bursei de Valori București, City Business Centre și a mai multor case de brokeraj.

 

Persoana de contact:

Josan Flavius

0726343020

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri