Comunicat de presa Fundatia Comunitara Cluj

Investește în Fundația Comunitară Cluj și SUSține activitatea acesteia în comunitate

Cluj-Napoca, 8 Decembrie 2016

15220085_10154725671317640_8021535693412690155_n

Cumpărând o “acțiune” în valoare de 200 de lei, puteți susține comunitatea clujeană și intrați automat în tombola pentru câștigarea picturii Espacio Neuronal a pictorului de origine spaniolă, Jorge Velasco Navarro, estimată la valoarea de piață de aproximativ 12.000 Euro.

Fundația Comunitară Cluj în parteneriat cu Invest Club și Invest Cafe vă invită în decembrie la o campanie inedită de strângere de fonduri.

În perioda 1-15 decembrie puteți susține direct activitatea Fundației Comunitare Cluj prin investirea într-o serie de “acțiuni” emise de aceasta. Prin orice donație ai șansa câștigării unei tombole, în timp ce ajuți FCC să mobilizeze resurse pentru nevoi locale.

1509164_10203387974927195_633722283_nFundația Comunitară Cluj se apropie de aniversarea de zece ani de activitate. Cu această ocazie, lansăm o campanie specială de strângere de fonduri care debutează în acest final de an în parteneriat cu InvestClub. Seria de evenimente speciale va continua și în 2017 prin crearea de noi oportunități de implicare în comunitate și de susținere directă a activității Fundației. Continuăm astfel să creem un impact pozitiv în comunitate prin punerea în legătură a donatorilor cu proiectele și organizațiile locale.” Simona Șerban, Director executiv, Fundația Comunitară Cluj

Înscrierea la tombolă se face pe baza de acțiuni achiziționate, astfel: o acțiune: 200 lei și o înscriere la extragere; două acțiuni: 400 lei și două înscrieri la extragere; cinci acțiuni: 1.000 lei și cinci înscrieri la extragere. Cu cât mai multe acțiuni achiziționate, cu atât mai multe șanse de câștig la tombolă! 

Validarea înscrierilor se va face pe baza efectuării plații acțiunilor  aici: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza.php, cu mențiunea “tombolă”, respective trimiterea datelor de contact la adresa: simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro

Extragerea va avea loc în 15 decembrie, la Invest Cafe (Str. Republicii, 7), în cadrul evenimentului special de atragere de fonduri organizat de Fundația Comunitară Cluj și Invest Club! Invitat special, pictorul Jorge Velaso Navarro. Seara va fi una plină de surprize și premii speciale pentru participanți.  

Am fost tot timpul atras de caritate și de ce putem realiza în comunitatea noastră cu bani puțini. Sunt donator și voluntar în diferite cauze caritabile în Benidorm , în special pentru bunăstarea animalelor abandonate.

1488246_10204503513138003_7249500395029600111_n

 

De ce eu, un pictor spaniol, îmi donez lucrarea pentru o cauza caritabilă venita de la 2800 de km distanta de însoritul Benidorm unde traiesc și voi fi prezent nu în tocmai însoritul Cluj în 15 decembrie, veți afla de la mine pe când ne întâlnim.

Pentru mine este prima dată când vă vizitez țara și sunt încântat să vizitez Clujul, de care am auzit multe lucruri bune de la prietenii mei romani din Spania. “ Jorge Velasco Navarro

 

 

“Pictura “Espacio Neuronal” ce va fi donată cu ocazia strângerii de fonduri pentru “Fundația Comunitară Cluj” are o valoare de piață de aproximativ 12.000 euro “ Velasco Art

Lucrarea va fi expusă în data de 14 Decembrie la Invest Cafe (str. Republicii nr 7, Cluj-Napoca).

Campania continuă până în 30 decembrie prin redirecționarea sumelor obținute din vânzarea cocktailurilor dedicate din meniul Invest Cafe!

anaFundatia Comunitara Cluj este partenerul Invest Club si Invest Cafe pentru comunitatea de ONG-uri clujene carora Fundatia Comunitara Cluj le asigura suportul si accesul la finantare prin Cercurile de donatori, Swimathon, fondul Stiintescu si know how-ul pe care Fundatia Comunitara Cluj l-a adunat in cei 9 ani de activitate.

9 ani de excelenta in care Fundatia Comunitara Cluj a strans peste 2.000.000 ron pentru 335 de proiecte si a oferit 264 de burse.


Suntem incantați să organizăm alături de Invest Cafe, evenimentul de strângere de fonduri pentru Fundația Comunitară Cluj, să le susținem activitatea și să fim parteneri în această poveste de succes.” Tudor Fărăgău, Director Dezvoltare Invest Club

 

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/592717787589200/  

Persoană de contact:

Simona Șerban

0726103605

simona.serban@fundatiacomunitaraacluj.ro

www.fundatiacomunitaracluj.ro

Fundația Comunitară Cluj este una dintre cele mai active organizații clujene în direcția strângerii de fonduri pentru comunitate și în punerea în legătură a donatorilor cu proiectele Clujului. În ultimii 9 ani, a oferit finanțări în valoare de peste 2.000.000 lei pentru peste 300 proiecte și peste 250 de burse, organizând platforme sau evenimente de strângere de fonduri precum Swimathon Cluj, Cercurile de donatori sau administrând, din anul 2015, fondul de finanțare oferit de Primăria municipiului: Com’On Cluj-Napoca – Procesul de Bugetare participativă pentru tineret.

Invest Club – este primul club al investitorilor din România fondat la Cluj și este cea mai mare comunitate de investitori cu peste 270 de membri grupaţi în comunităti din Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Zalau şi Suceava. Invest Club are ca scop dezvolatarea educației financiare și promovarea bursei locale.

Invest Cafe – (cafeneaua Investitorilor) – este o cafenea creată de 30 de membrii Invest Club, cu scopul promovării investutițiilor și a educației financiare, motiv pentru care Invest Cafe nu este o cafenea oarecare ci principalul punct de informare şi de evenimente pentru investitori, locul în care vei putea interacţiona cu membrii Invest Club, vei putea bea o cafea cu un consultant de investiţii dedicat nevoilor tale şi vei putea să te perfecţionezi constant ca şi investitor prin evenimentele şi cursurile ce vor avea loc în cafenea. De asemenea, Invest Cafe este un loc plăcut, cu oameni frumoși, în care poți să savurezi o cafea bună, într-o ambianță deosebită. Invest Cafe se situează pe str. Republicii, nr 7, într-o clădire cu multă istorie din centrul Clujului.

Lucrările pictorului spaniol Jorge Velasco Navaro (născut în 11 ianuarie, 1971, Madrid ) sunt incluse în numeroase galerii de artă, hoteluri, resorturi și colecții private.

Jorge Velasco Navarro se bucură de aprecierea elitei spaniole printre care putem enumera: ex Prim Ministru al Spaniei Jose Maria Aznar, ex primar al Madridului Ana María Botella Serrano, compozitorul și cântarețul Luis Cobos, cântărețul Alejandro Sanz, omul de afaceri și politicianul Jesus Gill, arhitectul Jesus Bernaldo de Quiros, renumitul miliardar și colectionar de arta Juan Abello și multi alții.

Jorge Velasco Navarro după 30 de ani de desăvârșire artistică a pictat sute de tablouri originale și a vândul peste 20.000 de replici sub brandurile proprii: Corelli, Altamira și Navarro (semnătura proprie Velasco se găseste doar pe tablourile originale pictate pe pânză).

Mai multe despre artist: http://velascoart.com/about/

Galerie: http://velascoart.com/gallery/

Sursa: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/detalii5.php?iddetalii=243

Comments

comments