Invest Club si Invest Cafe investesc in comunitate !

 

 

cover-general2

Fundatia Comunitara Cluj este partenerul Invest Club si Invest Cafe pentru comunitatea de ONG-uri clujene carora Fundatia Comunitara Cluj le asigura suportul si accesul la finantare prin Cercurile de donatori, Swimathon, fondul Stiintescu si know how-ul pe care Fundatia Comunitara Cluj l-a adunat in cei 9 ani de activitate.

9 ani de excelenta in care Fundatia Comunitara Cluj a strans peste 2.000.000 ron pentru 335 de proiecte si a oferit 264 de burse.

Suntem incantati sa organizam alaturi de Invest Cafe, evenimentul de strangere de fonduri pentru Fundatia Comunitara Cluj, sa le sustinem activitatea si sa fim parteneri in aceasta poveste de succes ! ”, Tudor Faragau, Director Dezvoltare Invest Club

In numele tuturor membriilor Invest Club, felicitam Fundatia Comunitara Cluj pentru proiectele finantate, transparenta si profesionalism.

Invest Club incurajeaza toti membrii sa se implice in actiunea de strangere de fonduri pentru Fundatia Comunitara Cluj si sa se implice ori de cate ori pot in comunitate.

Avand ipost-fb-optiuni-de-platan vedere ca membrii Invest Club detin si o cafenea cu totul aparte,  va invitam la Invest Cafe sa comandati cele 2 cocktailuri Boulevardier ( cu alcool ) si Pink Grapefruit Cooler ( fara alcool ) , dedicate evenimentului “Investeste in Fundatia Comunitara Cluj”

Profitul rezultat din vanzarea acestor cocktailuri va merge catre Fundatia Comunitara Cluj, asa ca nu uitati sa va dati un check-in la Invest Cafe cu unul din cele 2 cocktailuri folosind hastag-ul: #InvestescInFCC  !

Cu ocazia strangerii de fonduri, Invest Club va invita sa donati si astfel sa aveti posibilitatea sa castigati tabloul “Espacio Neuronal” pus la dispozitie de renumitul artist spaniol Jorge Velasco Navarro care va fi prezent alaturi de voi la gala din 15 Decembrie de la Invest Cafe !

Tabloul va fi expus la Invest Cafe incepand cu 6 Decembrie !

 

Pentru mai multe informatii despre activitatea Fundatiei Comunitare Cluj, va invitam sa urmariti video-ul de prezentare de mai jos

 

Comments

comments