Invest Club Mures sarbatoreste un an de activitate

Invest Club Mureș are plăcerea de a vă invita Miercuri 23 Noiembrie de la ora 19 la Hotel Privo sala Connect la un eveniment aniversar marca Invest Club. Comunitatea de investitori din Tîrgu Mureș aniversează în luna noiembrie un an de activitate alături de membrii clubului și partenerii ce au fost alături la fiecare întâlnire organizată. Înființată în 2015 la începutul lunii noiembrie de către 2 tineri pasionați de investițiile la bursă (Rareș Mihăilă și Paul Maior) comunitatea de investitori din Târgu Mureș a reușit să se dezvolte ajungând acum să numere peste 90 de membri.

Principiul care a stat la baza înființării clubului Invest Club Mureș a fost educația financiară și bursieră gratuită. Întâlnirile lunare organizate de membrii clubului pe parcursul anului 2016 la Hotel Privo au abordat teme precum: fondurile de investiții, situația piețelor bursiere, analiza rezultatelor financiare, analiza tehnică și multe altele. Investitorii prezenți la întâlniri au putut deasemenea să intre în contact cu specialiști ai pieței de capital, pe parcursul anul 2016 fiind invitați reprezentanți ai Băncii Transilvania, Erste Asset Managment dar și brokerii SSIF Goldring din Targu Mureș.

Fondatorii clubului sunt de părare însă că cel mai important lucru la toate aceste întâlniri este intracțiunea directă între investitori, schimbul de idei, dezbateriile și discuțiile despre experiența investițională.

Întâlnirea aniversară de pe data de 23 Noiembrie va avea o serie de invitați speciali:

  • Tudor Irimiea – Președinte Invest Club
  • Bogdan Mugescu – Business Development & Marketing Specialist la Bursa de Valori Bucuresti
  • Virgil Zăhan – CEO SSIF Goldring
  •  Molnár Gábor József – CEO AAGES

Va așteptăm Miercuri 23 Noiembrie de la ora 19 la Hotel Privo sala Connect să sărbătorim 1 an de Invest Club Mureș.

Participarea este gratuită!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri