Invest Club vă aşteaptă la deschiderea Invest Cafe începând cu 22 iunie. Prima cafenea de investitori din România

Invest Cafe

Invest Club lansează prima cafenea de investitori din Romania, un proiect unic de informare, sprijin şi finanțare dedicat fiecărei persoane interesate să găsească modalităţi prin care sa işi gestioneze in mod eficient banii.

Astfel, Invest Club, cea mai mare comunitate de investitori din Romania cu peste 250 de membri grupaţi în comunităti din Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş şi Suceava, are plăcerea de a vă invita la inaugurarea Invest Cafe, primul proiect de investiţii comune al membrilor comunităţii de investitori.
Invest Cafe este situată în zona 0 a oraşului Cluj Napoca în casa memorială a marelui pictor interbelic Teodor Harşia, pe str. Republicii, nr. 7 şi poate deservi 100 de clienţi, printre care 40 pe terasă.

Invest Cafe a fost creată cu scopul promovării investiţiilor şi a educaţiei financiare, motiv pentru care Invest Cafe nu este o cafenea oarecare ci principalul punct de informare şi de evenimente pentru investitori, locul în care vei putea interacţiona cu membrii Invest Club, vei putea bea o cafea cu un consultant de investiţii dedicat nevoilor tale şi vei putea să te perfecţionezi constant ca şi investitor prin evenimentele şi cursurile ce vor avea loc în cafenea.

Invest Cafe doreste să fie principalul centru de informații financiare din Cluj-Napoca, prin crearea “Mesei Investitorilor”, o masă unde fiecare client al Invest Cafe poate să ceară sfaturi profesioniștilor cu o experiență vastă în domeniul investițiilor.

Invest Hub, parte componentă a Invest Cafe, îşi propune să devină un punct de referință pentru ceea ce înseamnă consultanța şi finanțarea companiilor autohtone cu un grad ridicat de rentabilitate care să află în căutarea unui sfat, a unui partener de afaceri, a unui investitor sau a consultanței in vederea listării la Bursă. De asemenea, atât membrii Invest Club cat şi clienţii cafenelei vor cunoaste proiecte antreprenoriale ambiţioase şi vor avea posibilitatea de finanţare şi intrare în acţionariat.

Acest proiect va beneficia de consultanţă din partea companiilor de investiţii partenere şi va fi creat în colaborare cu mediului academic şi de afaceri.

13460872_908630279246618_1751894485_o

“Am aflat de existenţa Invest Club la începutul anului 2016 şi am fost incântat să văd că există şi în Cluj posibilitatea de a te întâlni cu oameni pasionați de domeniul investițiilor, oameni cu care să discuți despre diverse companii, despre modul în care evoluează ele, despre tot ce se întâmplă în lume şi cum ne afectează aceste lucruri. Întâlnirea cu colegii din Invest Club a fost extraordinară. Deși la început am avut o mică îngrijorare că nu voi putea contribui în mod productiv la discuțiile clubului (nefiind un expert financiar), toate îngrijorările s-au spulberat la prima întâlnire. Am găsit un mediu extrem de prietenos cu oameni dornici să ajute pe oricine. Am primit sfaturi, mi-au fost recomandate cărți si am învățat în aceste câteva luni cat nu am reușit să învăț singur în ani.” – Cristian Catană, Biotech Software Engineering Leader şi membru Invest Club.

„Suntem cea mai mare comunitate de investitori din Romania, clădită pe două obiective foarte clare: creșterea numărului de investitori şi educația financiară. Timp de un an am lucrat la crearea unei rețele, a unui nucleu. De azi înainte dorim să dezvoltăm acest nucleu folosindu-ne de modelul cluburilor de investitori din SUA, a parteneriatelor instituționale şi de structurile destinate investițiilor comune. Noua direcție se adresează investitorilor cu experiență, dar mai ales celor ce vor să facă acest pas, însă nu au avut parte până acum de susținerea sau sfatul unor profesioniști” – Tudor Irimiea, președinte Invest Club.

Deschiderea publică va avea loc în data de 22.06.2016 şi programul de funcţionare va fi intre orele 7:30 dimineaţa şi 23:00 seara.

Va asteptam!

parteneri-articole-site

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri