“Evolutia pietelor” prezentata de Tradeville la Invest Cafe

In data de 10 noiembrie Tradeville si Invest Club au organizat un nou seminar dedicat investițiilor pe piața de capital, eveniment care i-a avut invitați pe Mihai Nichisoiu si Ciprian Bîrsan, ambii Brokeri Seniori in cadrul companiei de brokeraj. Evenimentul a  avut loc la Invest Cafe in prezenta a 40 de invitați speciali.

Mihai Nichisoiu a susținut o prezentare intitulata: „Cum ne poate surprinde 2017?”. Acest lucru se întâmplă la o zi după victoria lui Donald Trump la alegerile din SUA si după o perioada zbuciumata a piețelor.

20161110_191959

 

Ciprian Bîrsan ne-a vorbit despre piața locală, făcând un scurt rezumat al celor mai căutate si tranzacționate acțiuni din sectorul utilităților. Mai mult decât atât, dansul ne-a prezentat si o estimare a dividendelor in cazul câtorva companii de interes de la BVB, precum TLV, SNG, TEL, TGN, SNP si SNN.

_dsc2472

Evenimentul s-a încheiat cu o seara de socializare unde invitații au avut ocazia sa ii cunoască pe cei doi brokeri celebrii si sa le adreseze întrebări.

_dsc2376 _dsc2388 _dsc2410 _dsc2424 _dsc2441 _dsc2442

Mulțumim Tradeville pe acesta cale pentru tot efortul depus in vederea promovării pieței de capital si a educației financiare.

Mai multe poze gasiti pe pagina noastra de Facebook.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri