ERSTE Asset Management se alatura proiectului Invest Cafe

EAM_Group - office usage external

ERSTE Asset Management este prima companie de investiții cu care Invest Club a legat o relație de parteneriat și prietenie, este de asemenea compania care la momentul de față a contribuit cel mai mult la evoluția proiectului Invest Club și anume de la o organizație care număra 3 fondatori și un punct de lucru în Cluj-Napoca, la cel mai mare club de investitori din România ce număra peste 250 de membrii și deservește investitori din 4 orașe: Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș și Suceava

Este foarte posibil ca Invest Club să fi arătat cu totul diferit astăzi dacă nu am fi avut parte de dedicarea și entuziasmul cu care ERSTE Asset Management a văzut și vede în continuare dezvoltarea cluburilor de investitori din România, asta fără să mai menționam prezența ERSTE Asset Management la deschiderea noilor filiale Invest Club și prezențele memorabile la evenimentele Invest Club.

O parte însemnată din Invest Club, înseamnă viziunea ERSTE Asset Management despre cum ar trebui să arate și să se comporte un club de investitori.

Viziunea ERSTE Asset Management și Invest Club, numără 3 principii definitorii:

  1. Ca și club de investitori, este de datoria noastră ca și membrii să asigurăm cursuri și evenimente educaționale DESCHISE și GRATUITE pentru toți cei interesați de domeniul învestiților.
  2. Invest Club trebuie să asigure accesul la informații financiare de la toate companiile de investiții care manifestă interes pentru comunitatea noastră de investitori cu o singură condiție: să fie o societate autorizata, reglementată și cu o reputație excelentă.
  3. Invest Club, care la momentul de față reprezintă cea mai mare comunitate de investitori din România trebuie să faciliteze schimbul de experiență dintre membrii vechi și cei noi astfel încât noii investitori să aibă parte de tot suportul pe care îl doresc din partea comunității noastre.

Ajutat de aceste 3 principii definitorii, Invest Club a evoluat în cel mai mare club de investitori din Romania, condus de investitori și pentru investitori.

Membrii Invest Club au fost impresionați de atașamentul arătat de ERSTE atât față de educația financiară, cât și față de investitorii individuali. Prezentările susținute de echipa ERSTE au îndrumat și inspirat membrii Invest Club din toate orașele, iar beneficiile au fost substanțiale.

Echipa Invest Club este pe deplin  recunoscătoare și pentru cărțile și materialele oferite de ERSTE Asset Management. Pline de informații valoroase, acestea au contribuit la bagajul de cunoștințe al membrilor și i-a ajutat în înțelegerea pieței bursiere.

Mai multe despre Erste Asset Management

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri