October 14, 2016

Echipa SIC

Mesajul dl. Andrei Boicu, Presedintele Student Invest Club :

andrei-profil” În calitate de student al Facultății de Business, îmi doresc să identific acele oportunități care mă pot ajuta să cresc din punct de vedere profesional și personal, în așa fel încât să pot contribui la bunul mers al societății și la dezvoltarea economiei. O astfel de oportunitate este Student Invest Club – primul club de investiții dedicat studenților din România.

Student Invest Club (SIC) a fost înființat pentru toți studenții care au dorința de a se educa din punct de vedere financiar și pentru toți aceia care vor să profite din plin de oportunitățile pe care mediul investițiilor financiare le oferă.

Prin intermediul Student Invest Club, vom avea oportunitatea de a gestiona un fond de 10.000 RON și de a face internshipuri în cadrul companiilor partenere. Dincolo de aceste avantaje, odată cu dobândirea calității de membru Student Invest Club, vom beneficia și de mentorat din partea investitorilor cu experienta de la Invest Club,  consultanti, brokeri si manageri de fonduri de la cele mai mari companii de investitii din Romania precum si mentorat din partea profesorilor de la Facultatea de Business, pe tot parcursul desfășurarii activității.

Ne dorim să faci parte din echipa noastră și să te bucuri împreună cu noi de avantajele pe care Student Invest Club le are de oferit.”

 

Conducerea Student Invest Club:

Membrii Student Invest Club:

join_the_club_sq_profile_thumb

Mentorii Student Invest Club: