De urmarit: Dow Jones si DAX la nivele extrem de importante

Indicele industrial incheie saptamana in zona 17.600, o rezistenta extrem de importanta. Tot pe acest nivel se regaseste intersectia cu linia de trend, care este usor descendenta si care a fost testata vineri. De observat cele 3 patternuri foarte asemanatoare, de cate 1.900 de puncte, care s-au repetat in octombrie 2014, septembrie 2015 si februarie 2016, desi ultimul nu are o confirmare.

dow4

Indicele DAX, se tranzactioneaza intr-un trend clar descendent, iar in momentul de fata s-a oprit pe nivelul 10.000, un nivel psihologic extrem de important. Probabil va aduceti aminte in 2014 cat de mult a zabovit indicele in jurul acestei valori si a fost nevoie de un QE ca sa poata fi depasita intr-un mod sustinut. Cum vi se pare faptul ca dupa un QE, dupa o suplimentare a QE-ului, indicele retesteaza valoarea si incearca sa depaseasca nivelul din 2014, nivel de dinainte de aceste programe inflationiste?

dax

Disclaimer:
Materialele prezentate reprezintă opinii şi nu sunt şi nu trebuie tratate ca recomandări de investiţii. Informările, materialele sau analizele transmise de către Invest Club au scop exclusiv educativ sau informativ, nu sunt și nu pot fi considerate recomandări de cumpărare/vânzare/păstrare a unui anumit instrument financiar, nu reprezintă și nu trebuie tratate ca indicații sau sfaturi privind strategiile de tranzacționare.

Comments

comments