Cel mai mare eveniment de afaceri al anului din Constanța are loc în 16 iunie 2016

Conferința Regională “BUSINESS to more BUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii constănțeni, se desfășoară joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanța.

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și pune la dispoziția mediului de afaceri constănțean și al managerilor din județele învecinate consultanța fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor. Conferința face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016 și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București și Sibiu.

,,Evenimentul de la Constanța este o bornă importantă pentru “BUSINESS to more BUSINESS”. Este cea de-a 5-a etapă din cele 10 ale conferinței, ceea ce înseamnă că mediul de afaceri din Dobrogea va fi primul care află concluziile intermediare ale întâlnirilor cu mediul de afaceri național, posibile în acest moment. Venim aici convinși fiind că vom reuși să sprijinim mediul de afaceri și oamenii de afaceri din Constanța să își dezvolte activitatea prin soluții concrete de consultanță financiară, modalități verificate de reacția la schimbarea comportamentului consumatorilor și soluții digitale aflate la îndemână, pe care mulți manageri nu știu că le pot aplica”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro și unul dintre vorbitorii cheie ai Conferinței în calitate de CEO al Kompass Romania.

Conferința este moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se regăsesc Iulian Gropoșilă – Președinte al Patronatului IMM Constanța, Radu Nicolescu – Senior Lawyer, Duncea, Ștefănescu&Associates – cel care va dezvolta soluțiile care pot fi implementate de management pentru flexibilizarea raporturilor de muncă, Rares Medrega, Senior Trainer, Allianz-Tiriac Asigurări, care va răspunde la întrebările despre managemenetul riscului și asigurarea afacerilor, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, care aduce în fața audienței soluțiile pentru optimizarea costurilor.

Panelul dedicat consultanței fiscale, financiare și managementului performant va fi încheiat de Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, care va identifica pentru participanții la eveniment soluțiile imediate pentru accesarea fondurilor europene și răspunsurile potrivite la provocările generate de absorbția de fonduri (ajutoare de stat și fonduri europene).

Conferința continuă cu sesiunea dedicată transformării digitale și reacțiilor la schimbarea comportamentului consumatorilor, respectiv relația dintre tehnologie și marketingul neconvențional, poziționarea în piață și generarea de oportunități imediate de vânzare prin răspunsuri potrivite la provocările mediului on-line.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” de la Constanța se va încheia cu o sesiune exclusivă dedicată dezvoltării personale și executive-coaching-ului, sesiune în care Mihai Stănescu, Executive Coach-RoCoach dezvoltă rețeta echilibrului între viața personală și cea profesională, prin identificarea ingredientelor pentru a merge înainte și prin depășirea barierelor.

Mai multe detalii despre conferință și modalități de înregistare on-line ale participanților sunt disponibile aici:  http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-constanta/.  Participarea este gratuită pentru primele trei persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).

Partenerii Conferinței “BUSINESS to more BUSINESS” – Constanța sunt: Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM), Telekom România, Duncea, Ștefănescu&Associates, Allianz- Tiriac Asigurări,  RoCoach, Microsoft România, REI Finance Advisors, Netland Computers și Kompass Romania.

Evenimentul este susținut prin parteneriate media de: AGERPRES , Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, MANPRES, PrBox.ro, Calendar Evenimente, Transilvania Business, Investclub,  RBE Connect, Revista CARIERE, Spatiulconstruit.ro

Evenimentul de la Constanța marchează jumătatea Conferinței Naționale “BUSINESS to more BUSINESS” care va continua cu evenimentele de la Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016) și Timișoara (decembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference. (detaliile despre CEO Conference organizat în 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).

http://marketinsider.ro/

Comments

comments