Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Cluj-Napoca are loc marți, 27 septembrie 2016 – conferința națională BUSINESS to more BUSINESS

macheta_clujConferința națională BUSINESS to more BUSINESS, cel mai important eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii regionali se desfășoară la Cluj-Napoca, în data de 27 septembrie 2016, la Grand Hotel Napoca.

Cluj-Napoca reprezintă prima destinație a seriei de conferințe din această toamnă, după ce, în prima jumătate a anului, antreprenorii și managerii regionali din Brașov, Iași, Prahova, București, Sibiu și Constanța au descifrat cele mai noi instrumente de consultanță fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor.

,,Nu cred că există un moment mai bun pentru informații despre consultanța fiscală și financiară, care vor fi utile în 2017, decât toamna acestui an. Suntem în pragul modificării Codului Fiscal și, ca și in cadrul evenimentului precedent, când am întâlnit o audiență minunată la Cluj-Napoca, suntem pregătiți să oferim oamenilor de afaceri prezenți instrumentele necesare pentru a naviga într-un mediu economic volatil’’, a declarat Dumitru Ion, CEO al Doingbusiness.ro și Kompass Romania.

Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, este structurat în 3 sesiuni: o sesiune plenară dedicată consultanței fiscale, financiare și managementului performant și două workshopuri dedicate instrumentelor de afaceri din era digitală și platformelor online inteligente care vin în ajutorul departamentelor de vânzări și resurse umane.

Printre temele conferinței se regăsesc instrumentele pentru asigurarea afacerii și managementul riscului, optimizarea costurilor prin soluții de comunicații adaptate afacerii, managementul riscului de credit comercial, democratizarea activității de descoperire, interpretare și comunicare a datelor relevante despre afacere – așa numitul analytics și cele mai noi soluții pentru accesarea fondurilor europene.

Speakerii evenimentului sunt reprezentanți din top managementul celor mai importante companii din România: Allianz-Țiriac Asigurări, Telekom Romania, SAS România, Coface, Net Brinel (partener Microsoft), 1tedjob și Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și despre modalitățile de înregistare online ale participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-cluj-napoca/.

Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/ consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).

Partenerii conferinței BUSINESS to more BUSINESS Cluj-Napoca sunt: Telekom Romania, Allianz-Țiriac Asigurări, Microsoft Romania, Alpha Bank, Coface Romania, SAS România, Net Brinel, Business Lease, 1tedjob și Kompass Romania.

Organizațiile suport sunt Asociația Economiștilor Maghiari din România și Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Evenimentul este susținut prin parteneriate media de: AGERPRES, Calendar Evenimente, Revista Cariere, Forbes Romania, Evenimente Biz, Jurnalul de Afaceri, MANPRES, PRBox.ro, RBE Connect, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Transilvania Business, Investclub, Ziarul Faclia, Cluj.com, Radio România Cluj, Inspire, Buzzjob și Radio Transilvania.

După  Cluj-Napoca, seria BUSINESS to more BUSINESS  va continua cu evenimentele de la Galați (10 octombrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016) și Timișoara (8 decembrie 2016). Totodată, în luna octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul de referință CEO Conference, unde vor fi invitați cei mai importanți lideri de companii din Romania si din strainătate.

Comments

comments