Adrian Tănase, fost director de investiţii al NN Pensii este confirmat OFICIAL ca nou director general al Bursei de Valori Bucuresti

Adrian Tănase, directorul de investiţii al NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii Pilon 2 din România, este noul director general al Bursei de Valori Bucureşti, după demisia polonezului Ludwik Sobolewski la finalul lunii octombrie.

Societatea BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A. (denumita in continuare „Societatea” sau „BVB”) informeaza ca, reunit in sedinta din data de 4.12.2017, Consiliul de administratie al Societatii (“Consiliul Bursei”) l-a numit pe dl. Adrian Tanase in functia de Director General al BVB, pentru un mandat de patru (4) ani.

Numirea dlui. Adrian Tanase in functia de Director General intra in vigoare incepand cu data la care numirea este aprobata de catre ASF in conformitate cu prevederile Regulamentului 2/2006 privind pietele reglementate si sistemele alternative de tranzactionare, cu modificarile si completarile ulterioare si Regulamentului 14/2015 privind evaluarea si aprobarea membrilor structurii de conducere si a persoanelor care detin functii-cheie in cadrul entitatilor reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara, cu modificarile si completarile ulterioare.

La data la care numirea dlui. Adrian Tanase, in calitate de Director General al Societatii, este aprobata de catre ASF, inceteaza mandatul de Director General interimar al dlui. Marius-Alin Barbu, acesta revenind la functia sa de Director General Adjunct.

Sursa: Comunicat oficial BVB

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri