Admiral Markets se alătură proiectului Invest Café

AM_in_germany

Admiral Markets este unul dintre cei mai importanți si respectati brokeri de FOREX din lume, oferind clienților servicii de tranzacționare a acțiunilor, indicilor si perechilor valutare, fiind activ in aceasta piață de 15 ani.

Admiral Markets Group este un broker autorizat și reglementat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (FCA UK), fiind astfel în conformitate cu legislația din Marea Britanie și Uniunea Europeană, inclusiv MiFID (directiva privind piețele de instrumente financiare).

Admiral Markets AS, filiala a Admiral Markets Group, este autorizata si reglementata de Autoritatea de Supraveghere Financiara din Estonia si deserveste piata de brokeraj din Uniunea Europeana si implicit Romania.

Grupul financiar Admiral Markets se bucura de o reputatie de invidiat, servicii de calitate si o puternica stabilitate financiara.

Invest Club si-a dorit acest parteneriat deoarece, in viziunea noastră, Admiral Markets este, probabil, cel mai important broker de derivate din Romania si, mai mult decât atât, un broker cu o viziune diferita de alți jucători din piață. Acest lucru rezultă din istoricul lor, din evenimentele pe care le desfășoară si din focusul real pe educația financiară.

Dat fiind faptul că Invest Club are ca obiectiv educația financiară, am considerat că acest parteneriat este cel mai oportun de pe piața din Romania si ne luam angajamentul, pe această cale, că ne vom folosi de această oportunitate pentru a aduce membrilor clubului si publicului larg o serie de evenimente si concursuri la fel de inovatoare ca si întreaga activitate a clubului de pană acum.

Vrem să mulțumim partenerului nostru pe această cale, iar pe dumneavoastră vă invitam să profitați la maxim de această colaborare.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri