10 motive să vii la Forumul Investitorilor din 10 noiembrie

Cât de des te gândești la viitorul tău? Poate ai un plan bine pus la punct sau poate te lași dus de val, că așa e mai palpitant. Cert este că dacă în viață primești lămâi, ai opțiunea să le mănânci așa, acre, sau să îți faci o limonadă. Așa e și cu banii pe care îi câștigi și economiile pe care le strângi. Fă-ți o limonadă cu ei, nu îi lăsa să se devalorizeze stând la saltea.

Te așteptăm la Forumul Investitorilor Individuali, în 10 noiembrie, la Radisson Blu, sala Atlas, pentru discuta despre investiții, ce presupun acestea și pentru a petrece o zi gândindu-te la tine și la viitorul tău.

De ce să vii la Forumul Investitorilor? Ai mai jos câteva motive:

Să investești. Să alergi. Ambele sunt la fel de simple

10:20 – 11:10 / sala Atlas
Pentru a afla ce înseamnă perseverența și răbdarea de la Andrei Roșu, sportiv de anduranță; despre cum poți transfera aceste calități în domeniul investițional și cum te poți ajuta de ele pentru a-ți transforma deciziile în rezultate palpabile la bursă.

De ce să investești banii pe care-i câștigi?

11:30-12:30 / sala Atlas 1
Trei reprezentanți ai unor fonduri de investiții, Aurel Bernat (BT Asset Management), Mihai Purcărea (BRD Asset Management) și Adrian Anghel(OTP Asset Management) vor veni cu argumente și exemple pentru ca fiecare dintre noi să înțeleagă ce efect pot avea investițiile asupra bunastării personale.

Strategii de succes la bursă

11:30 – 12:00 / sala Atlas 2
Pentru inspirația pe care ți-o pot insufla doi investitori cu experiență pe piața de capital locală – Cristian Tudorescu, co-fondator Investors Club, și Mircea Iliescu, blogger de investiții la bursă – care vor discuta despre strategii de succes la bursă dintr-o perspectivă individuală.

Companii și investiții responsabile la bursă

12:00 – 12:30 / sala Atlas 2
Pentru că poți afla ce înseamnă companii și investiții responsabile la bursă, dar și comparații între piață externă și piață locală, dintr-o discuție cu Mihai Nichișoiu, Senior Broker Tradeville.

Cum traducem „Good IR” pentru investitori și companii listate?

12:30 – 13:30 / sala Atlas 2
Pentru pasiunea și dedicarea de care dau dovadă unele companii listate la BVB în relația lor cu investitorii. Alături de noi vor fi reprezentanții a trei companii listate: Purcari Wineries, Antibiotice și Nuclearelectrica.  

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partenerii nostri